تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

نقش سپاه در کمک‌رسانی به سیل‌زدگان ایران از نگاه فایننشال تایمز

روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز گزارشی از نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمک‌رسانی به مناطق‌ سیل‌زده ایران تهیه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 18
کد خبر: ۸۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر ، یک روزنامه انگلیسی گزارشی از نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمک به سیل‌زدگان ایران تهیه کرده و این موضوع را در چارچوب اقدام اخیر دولت آمریکا علیه سپاه مورد بررسی قرار داده است.

روزنامه فایننشال‌تایمز نوشته در همان هفته‌ای که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا سپاه پاسداران را در فهرست «سازمان‌های تروریستی» قرار داد، نیروهای داوطلب این سازمان با کمک به سیل‌زدگان خوزستان، چهره‌ای متفاوت از خودشان به نمایش گذاشتند.

 

مطابق این گزارش، «عباس پارسایی» که مسئولیت اداره یک مجموعه پزشکی در شهر مشهد را به عهده دارد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر سفر کرد تا خودش را همراه با سایر نیروهای داوطلب سپاه به روستای دهلاویه رسانده و با حفر گودال و ارسال تجهیزات برای خانواده‌های نیازمند به آسیب‌دیدگان از سیل کمک کند.

 

پارسایی در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز می‌گوید: «ما برای ۶۰۰۰ نفر صبحانه، نهار و شام تهیه می‌کنیم و با قایق آن را به روستاهایی که زیر آب رفته‌اند می‌رسانیم.»

 

روزنامه انگلیسی نوشته پارسایی، همانند دیگر اعضای داوطلب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این کار را بدون هیچ چشمداشت مادی انجام می‌دهد.

 

او می‌گوید: «چیزی که ترامپ از درک آن عاجز است این است که در ایدئولوژی من، پول جایی ندارد. این انقلاب به خاطر فداکاری حامیانش رو پا است.»

 

فایننشال‌تایمز در ادامه این گزارش نوشته است: «نقش پیشگام سپاه در فعالیت‌های کمک‌رسانی بعد از وقوع سیل ویرانگری که جان ۷۶ نفر را گرفت و ۸ میلیارد دلار خسارت به بار آورد، نقش رو به گسترش این گروه در جامعه ایران را مشخص می‌کند.»

ارسال نظر
آخرین اخبار