تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قاضی‌زاده هاشمی: دولت سلام تحریم‌ها را خنثی می‌کند

قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری که شعار دولتش را سلام اعلام کرده است، گفت: باید تمام روابط دولتی و اقتصادی را در یک اتاق شیشه‌ای و جلوی اصحاب رسانه و مردم ایران قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 26
کد خبر: ۸۹۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که پیش از ظهر امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: دولت سلام اولین سلام را به ملت عزیز ایران می‌کند؛ مردمی که 60 سال است در مسیر پیروزی انقلاب و پس از آن پیگیری آرمان‌ها تاکنون ایستادگی کرده و بسیاری از مسائل را نادیده گرفته و بخشیده تا کشور ما به این مرحله برسد.

 

وی با بیان اینکه امیدوارم اولین دولت پس از گام دوم انقلاب دولتی تحولی در مسیر پیشرفت ایران باشد، گفت: دولت سلام به عزم ملت ایران سلام می‌کند تا بتوانیم با همت و همراهی همگانی نقاط قوت را تقویت کرده و نقاط ضعف را برطرف کنیم. با مشارکت جوانانی که آرمان و آرزو دارند، تحصیلکرده‌اند و برای اداره کشور برنامه دارند و همچنین استفاده از تجارت جهانی با یک رویکرد جدید را آغاز کند. نه اینکه صرفا اشخاصی بروند و افراد دیگری جایگزین آن‌‌ها شوند بلکه شاهد تغییر رویکردها باشیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه دوران اشک‌ها و لبخندهای صوری گذشته است، گفت: در دوره‌های گذشته بعضا با کار کردن بر روی احساسات مردم جلب رای می‌شد ولی امیدوارم پس از چهل سال به این پختگی رسیده باشیم که بر اساس برنامه‌های واقعی وارد صحنه شویم. امیدواریم جوانان نخبه وارد میدان شوند و ما به جای آنکه با احساسات مردم بازی کنیم، رقابت برنامه‌ها شکل بگیرد. همچنین امیدواریم دیگر شاهد رفیق‌بازی و دولت رفیق‌باز نباشیم و شایستگان کشور را در دست بگیرند.

 

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: دولت سلام همه تحریم‌ها را خنثی خواهد کرد. ما ملت بزرگ و قدرتمند هستیم و دوستان بسیار خوبی در دنیا داریم. اگر روابط خوبی با دوستان و برادران ما برقرار شود و دوستان ما اطمینان خاطر کسب کنند که دوستی ما واقعی است نه مقطعی.

 

وی اضافه کرد: باید سلاح اقتصادی را قوی و برنده کنیم چون وجود یک نوع دفاع کافی نیست خیلی از کشورها بودند که دارای قدرت نظامی بودند ولی از آنجا که در حوزه اقتصادی و اجتماعی ضعیف بودند مجبور شدند از قدرت نظامی خود نیز صرف‌نظر کنند باید تمام روابط دولتی و اقتصادی را در یک اتاق شیشه‌ای و جلوی اصحاب رسانه و ملت ایران قرار دهیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: موضع ما انفعالی نیست؛ تا جایی که می‌توانیم باید همکاری‌های اقتصادی با همسایگان را گسترش دهیم.

 

وی در خصوص کنکور نیز گفت: در حوزه کنکور قصد به هم زدن ساختارهای فعلی را داریم و مافیای کنونی را از بین خواهیم برد.

این خبر تکمیل می‌شود...

ارسال نظر