نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی

ترامپ: می‌توانستم مولر را اخراج کنم

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) توئیت کرد می‌توانسته بازرس ویژه تحقیقات درباره تبانی ادعایی او با روسیه را اخراج کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۴۵
به گزارش گ راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) مدعی شد او می‌توانسته «رابرت مولر»، بازرس ویژه تحقیقات درباره تبانی ادعایی او با روسیه را اخراج کند.

ترامپ که از عبارت «ساحره‌‌گیری» برای اشاره به تحقیقات مولر استفاده می‌کند در توئیترش نوشت: «من این حق را داشتم که اگر می‌خواستم این ساحره‌گیری را تمامش کنم. می‌توانستم اگر می‌خواستم همه، از جمله خود مولر را اخراج کند. ولی انتخاب کردم این کار را نکنم. حق داشتم از "امتیاز ویژه رئیس‌جمهوری" استفاده کنم، ولی استفاده نکردم.»

گزارش رابرت مولر درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا پنجشنبه منتشر شد.

این گزارش به این جمع‌بندی رسیده که اعضای تیم ترامپ با دولت روسیه تبانی نکرده‌اند. مولر علی‌رغم این، در این گزارش از ۱۰ اقدام توسط ترامپ نام برده که می‌توان آنها را مصداق «مانع‌تراشی در اجرای عدالت» دانست.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار