دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نتیجه تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا منتشر شد

وزارت دادگستری امریکا گزارش مولر بازرس ویژه تحقیقات در خصوص دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 18
کد خبر: ۸۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ، نسخه تعدیل شده گزارش مولر بازرس ویژه تحقیقات در خصوص دخالت ادعایی روسیه در انتخابات امریکا که وعده انتشار آن داده شده بود امروز منتشر شد.

 

مولر معتقد است اختیار احضار ترامپ را داشت هرچند این کار نکرد. دادستان‌های تحقیقات، ترامپ را احضار نکردند زیرا موجب «تأخیر عمده» در تحقیقات می‌شد.

 

در گزارش بازپرس ویژه آمریکا درباره تحقیقات روسیه آمده است وکلا قادر به حصول رأی درباره مساله انسداد اجرای عدالت توسط ترامپ نبودند. ترامپ از مدیر سابق ستاد انتخاباتی خود خواسته بود از جف سشنز دادستان کل سابق آمریکا بخواهد اعلام کند تحقیقات روسیه بسیار غیرمنصفانه است.

 

بعد از افشای تحقیقات از ستاد انتخاباتی ترامپ توسط رابرت کومی مدیر سابق اف بی آی در کنگره، ترامپ به کرات از دان مک گان مشاور خود خواسته بود در وزارت دادگستری مداخله کند.

 

پیش از این «ویلیام بار» دادستان کل آمریکا، در نشستی در کنگره از سوی برخی دموکرات‌ها در مورد انتشار نهایی گزارش بازرس مولر با پرسش‌هایی روبرو شد از همین رو اعلام کرد که نسخه ویرایش شده گزارش را منتشر می‌کند.

 

دموکرات‌ها نسبت به این مساله که ممکن است ویلیام بار برای نشان دادن جلوه‌ای بهتر از دونالد ترامپ، گزارش مولر را به گونه دیگری ارائه کند، تردید دارند.

 

ویلیام بار در این نشست گفت: طی یک هفته این گزارش را برای عموم منتشر خواهم کرد سپس با رؤسای کمیته‌های قضائی سنا و مجلس نمایندگان در رابطه با درخواست‌های دیگر در این زمینه مذاکراتی خواهم داشت.

 

رابرت مولر بازرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ در آمریکا، در روزهای پایانی ماه مارس (فروردین ماه) گزارش ۴۰۰ صفحه‌ای خود را برای ویلیام بار فرستاد.

 

ویلیام بار پس از دریافت این گزارش، طی نامه‌ای نتایج کلی آن را با نمایندگان کنگره آمریکا به اشتراک گذاشت. در این نامه آمده بود که بازرس ویژه در تحقیقات خود به مدرکی دال بر تبانی تیم انتخاباتی ترامپ یا افراد مرتبط با آن با روسیه در تلاش‌های خود برای اثرگذاری بر نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، دست نیافته است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده