عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تشدید دوباره تنش‌های مرزی باکو-ایروان

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که در حمله شبانه نظامیان ارمنستانی به مواضع ارتش این کشور در نخجوان حداقل یک سرباز مجروح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با افزایش تنشهای مرزی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان طی چند روز گذشته، دولت باکو روز جمعه اعلام کرد که در حمله و تیراندازی شبانه نظامیان ارمنی حداقل یک سرباز آذری مجروح شده است.


براساس گزارش الجزیره، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان طی بیانیه‌ای اعلام کرد، به دنبال حمله نظامیان ارمنی به مواضع نظامیان این کشور در منطقه نخجوان حداقل یک سرباز آذری مجروح شده است.

 

براساس این گزارش، سرباز مجروح شده پس از مداوای اولیه به بیمارستان اعزام شده است. دولت ارمنستان ادعای تیراندازی نظامیانش به سمت نظامیان جمهوری آذربایجان را رد کرده است.

 

این درحالیست که خبرگزاری تاس روز پنج شنبه گزارش داده بود که باکو 6 نظامی ارمنی را به دلیل ورود به خاک این کشور اسیر کرده است. طبق گزارش شبکه «الجزیره»، وزارت دفاع ارمنستان ضمن تأیید بازداشت شش سرباز خود،‌ گفته: «این شش سرباز در حال انجام اقدامات مهندسی در خاک ارمنستان بوده‌اند».

 

چند ماه بعد از پایان جنگ قره باغ، جدال مرزی اخیر بین باکو و ایروان طی روزهای گذشته باعث تشدید تنشهای مرزی میان دو کشور شده است.

 

جمهوری آذربایجان و ارمنستان چهارم آبان ۱۳۹۹ بعد از ۴۴ روز درگیری، با وساطت روسیه بر سر آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی به توافق رسیدند. بر اساس این توافق، ارمنستان موظف شد اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان در «آغ‌دام»، «کلبجر» و «لاچین» را تخلیه کند و کریدوری زمینی از نخجوان به جمهوری آذربایجان ایجاد کند./فارس


ارسال نظر
تحلیل های برگزیده