امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ادامه محدودیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی+ جزئیات و مبلغ جریمه

ادامه محدودیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی+ جزئیات و مبلغ جریمه جانشین پلیس راهور ناجا از ادامه اجرای طرح محدودیت تردد به شهرهای قرمز و نارنجی خبر داد .
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا با بیان وضعیت عادی تردد در جاده‌ها از ادامه اجرای طرح محدودیت تردد بر اساس مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد.

 

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس مصوبات ابلاغی و با توجه به رنگ بندی شهرها از لحاظ وضعیت کرونایی، محدودیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ادامه دارد؛ بر این اساس خروج پلاک‌های بومی از شهرهای قرمز و نارنجی و ورود پلاک‌های غیر بومی به این دسته از شهرها ممنوع بوده و جریمه یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی در انتظار متخلفان خواهد بود.

 

وی با بیان این مطلب که علاوه بر استقرار تیم‌های گشتی پلیس راه و راهور ناجا، دوربین‌های هوشمند جاده ای نیز علاوه بر مدیریت ترافیک، رصد تردد و اعمال جریمه رانندگان متخلف را بر عهده دارند خاطرنشان کرد: اعمال ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح در تمام شهرها با رنگ بندی‌های متفاوت قرمز نارنجی، زرد و آبی کرونایی پابرجا بوده و متخلفان جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار