آخرین وضعیت جاده‌های شمالی کشور واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد

اعلام حالت فوق العاده در آبادان، خرمشهر و شادگان

سرپرست فرمانداری خرمشهر گفت: استانداری خوزستان به دلیل وقوع مد اکبر در آبادان، خرمشهر و شادگان و آبگرفتگی در این مناطق حالت فوق العاده اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۷۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، کورش مودت افزود: با توجه به اینکه از روز شنبه تا سه شنبه آینده احتمال بالا آمدن آب و مد اکبر داشته باشیم به همین منظور تمام تدابیر لازم برای رویارویی با هرگونه افزایش حجم آب در اروند رود و کارون انجام شده است.

شدت مد (بازگشت آب از دریا به درون رودخانه و نهرها) در نیمه ماه قمری و هنگام کامل شدن ماه، بیشتر از مدهای عادی است که به مد اکبر معروف است.

وی بیان کرد: تقویت سیل بندهای روستاهای غرب کارون در خرمشهر ادامه دارد و برای مقابله با مد اکبر آمادگی کامل داریم.

مودت ادامه داد: سیل بندهای روستاهای غرب کارون در وضعیت مناسبی قرار دارند.

فرماندار ویژه خرمشهر افزود: به منظور بررسی وضعیت روستاهای غرب کارون و اروند و وضعیت مد اکبر امروز جلسه ای در خصوص مقابله با هرگونه افزایش آب با اعضای مدیریت بحران تشکیل می شود.

۱۳ روستای غرب کارون در حوزه شهرستان خرمشهر به دلیل اسکان در ساحل رودخانه کارون جزو مناطق پر خطر هستند.

سیلاب و مد دریا موجب اعلام وضعیت فوق العاده در آبادان شد

سیلاب و بالا آمدن مد دریا موجب شد تا فرماندار ویژه آبادان در این شهرستان اعلام وضعیت فوق العاده کند.

سیدزین العابدین موسوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: به دلیل مد غیر طبیعی و بالا آمدن سطح آب رودخانه اروند رود، از امروز در شهرستان آبادان وضعیت فوق العاده اعلام می شود.

وی افزود: دهانه نهرهایی که اطراف آنها منزل مسکونی وجود دارد بسته می شود تا مانع ورود روان آب ها در سطح شهر و روستاهای اطرف شود.

فرماندار ویژه آبادان ادامه داد: مردم حاشیه رودخانه های اروند و بهمنشیر هوشیار باشند زیرا ممکن است مد اکبر تکرار شود.

موسوی گفت: تدابیر لازم در جلسه ستاد بحران که امروز در اروندکنار برگزار می شود دیده خواهد شد تا آمادگی لازم برای مقابله با سیلاب احتمالی را داشته باشیم.

شدت مد (بازگشت آب از دریا به درون رودخانه و نهرها) در نیمه ماه قمری و هنگام کامل شدن ماه، بیشتر از مدهای عادی است که به مد اکبر معروف است.

به گزارش ایرنا سیلاب ناشی از طغیان رودخانه کارون موجب آب گرفتگی برخی شهرها و روستاهای پایین دست این رودخانه در خوزستان شده است.

طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون تاکنون سبب آبگرفتگی بیش از ۲۷۰ روستا و بیش از یکصد هزار هکتار از زمین های کشاورزی در خوزستان شده و حدود ۴۰۰ هزار نفر در معرض خطرات ناشی از این سیلاب قرار گرفتند.

مناطقی از ۱۲شهرستان خوزستان گرفتار سیلاب هستند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده