سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

واکنش وزیر دفاع آمریکا به حملات سایبری اخیر حملات سایبری

واکنش وزیر دفاع آمریکا به حملات سایبری اخیر حملات سایبری لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در واکنش به حملات سایبری اخیر به این کشور اعلام کرد که آمریکا برای پاسخ دادن به حملات سایبری گزینه‌های تهاجمی در اختیار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از "سی ان ان" وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با خبرنگاران در ارتباط با موضوع حمله سایبری به این کشور گفت: آمریکا دارای گزینه‌های تهاجمی است. ما می‌توانیم عملیات‌های تهاجمی انجام دهیم. ما همچنین از توانایی قابل توجهی برای دفاع از خود برخورداریم و همیشه به مساله دفاع از منظر نظامی نگاه می‌کنیم. ما همیشه گزینه‌های معتبر و موثر را حفظ می‌کنیم.

 

اظهارات وزیر دفاع آمریکا درحالی منتشر می‌شود که رسانه‌های این کشور از حمله سایبری بزرگ علیه ۱۵۰ اداره دولتی، اندیشکده و سایر سازمان‌ها در آمریکا خبر داده‌اند.


آمریکا هکرهای روسی را به انجام این حملات متهم کرده است.


طبق گزارش شرکت مایکروسافت، در موج جدید حمله سایبری در آمریکا نزدیک به سه هزار آدرس ایمیل در بیش از ۱۵۰ سازمان هدف قرار گرفته است.


به ادعای شرکت مایکروسافت، نوبلیوم در کشور روسیه همان بازیگری است که حملات سایبری به مشتریان شرکت نرم‌افزاری سولارویندز در سال ۲۰۲۰ را انجام داد.


این شرکت در مورد نحوه انجام حملات سایبری اخیر افزود: نوبلیوم حملات این هفته را با هک کردن یک حساب ایمیل مورد استفاده آژانس توسعه جهانی ایالات متحده آغاز کرد و از آنجا حملات خود به دیگر سازمان‌ها را صورت داد.


هک کردن شرکت فناوری اطلاعات سولارویندز که در دسامبر سال گذشته (آذر- دی ۹۹) اعلام شد، گروه نوبلیوم را قادر ساخت تا دسترسی گسترده‌ای را به اطلاعات هزاران شرکت و دفاتر دولتی داشته باشد. برد اسمیت رییس شرکت مایکروسافت این حمله را به عنوان بزرگترین و پیچیده‌ترین حمله سایبری در جهان توصیف کرد.


مقام‌های آمریکایی دسامبر ۲۰۲۰ فاش کردند که هکرها شرکت نرم‌افزاری سولارویندز را که از سوی بخش‌های بزرگ دولت و شرکت‌های آمریکایی اداره می‌شد، به خطر انداختند. عملیات هکری شرکت سولارویندز به روسیه نسبت داده شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار