آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

واکنش وزیر دفاع آمریکا به حملات سایبری اخیر حملات سایبری

واکنش وزیر دفاع آمریکا به حملات سایبری اخیر حملات سایبری لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در واکنش به حملات سایبری اخیر به این کشور اعلام کرد که آمریکا برای پاسخ دادن به حملات سایبری گزینه‌های تهاجمی در اختیار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از "سی ان ان" وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با خبرنگاران در ارتباط با موضوع حمله سایبری به این کشور گفت: آمریکا دارای گزینه‌های تهاجمی است. ما می‌توانیم عملیات‌های تهاجمی انجام دهیم. ما همچنین از توانایی قابل توجهی برای دفاع از خود برخورداریم و همیشه به مساله دفاع از منظر نظامی نگاه می‌کنیم. ما همیشه گزینه‌های معتبر و موثر را حفظ می‌کنیم.

 

اظهارات وزیر دفاع آمریکا درحالی منتشر می‌شود که رسانه‌های این کشور از حمله سایبری بزرگ علیه ۱۵۰ اداره دولتی، اندیشکده و سایر سازمان‌ها در آمریکا خبر داده‌اند.


آمریکا هکرهای روسی را به انجام این حملات متهم کرده است.


طبق گزارش شرکت مایکروسافت، در موج جدید حمله سایبری در آمریکا نزدیک به سه هزار آدرس ایمیل در بیش از ۱۵۰ سازمان هدف قرار گرفته است.


به ادعای شرکت مایکروسافت، نوبلیوم در کشور روسیه همان بازیگری است که حملات سایبری به مشتریان شرکت نرم‌افزاری سولارویندز در سال ۲۰۲۰ را انجام داد.


این شرکت در مورد نحوه انجام حملات سایبری اخیر افزود: نوبلیوم حملات این هفته را با هک کردن یک حساب ایمیل مورد استفاده آژانس توسعه جهانی ایالات متحده آغاز کرد و از آنجا حملات خود به دیگر سازمان‌ها را صورت داد.


هک کردن شرکت فناوری اطلاعات سولارویندز که در دسامبر سال گذشته (آذر- دی ۹۹) اعلام شد، گروه نوبلیوم را قادر ساخت تا دسترسی گسترده‌ای را به اطلاعات هزاران شرکت و دفاتر دولتی داشته باشد. برد اسمیت رییس شرکت مایکروسافت این حمله را به عنوان بزرگترین و پیچیده‌ترین حمله سایبری در جهان توصیف کرد.


مقام‌های آمریکایی دسامبر ۲۰۲۰ فاش کردند که هکرها شرکت نرم‌افزاری سولارویندز را که از سوی بخش‌های بزرگ دولت و شرکت‌های آمریکایی اداره می‌شد، به خطر انداختند. عملیات هکری شرکت سولارویندز به روسیه نسبت داده شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار