شهادت دو مامور فراجا و مجروح شدن ۳۰ نفر در جریان درگیری‌های لردگان حضرتی: پزشکیان به‌زودی با مردم گفت‌و‌گو می‌کند آزادی ۳ نوجوان شرکت‌کننده در تجمعات اخیر در فارس ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟ دستگیری لیدر‌های اغتشاشات در زنجان فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰
سردار حاجی‌زاده در مراسم چهلم سردار حجازی:

آمریکایی‌ها اعتراف کردند که ایران برتری نظامی را از آن‌ها گرفته است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی، گفت: جنگ ۱۲ روزه و مقاومت جانانه فلسطینیان گویای همه‌چیز است و توان مقاومت را باید از زبان دشمنان شنید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر محمد حجازی که صبح امروز در سازمان بسیج برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌ها و شخصیت‌های این شهید، گفت: سردار حجازی از جوانی عمر خود را در مسیر انقلاب گذاشت و ۴۰ سال تلاش و مجاهدت کرد.

 

وی افزود: جوانان و همه ما باید این شهید را الگو قرار دهیم و شیوه زندگی را از شهدایی همچون سردار حجازی و حاج قاسم یاد بگیریم که عمرشان را در راه خدا گذاشتند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: جنگ ۱۲ روزه و مقاومت جانانه فلسطینیان گویای همه‌چیز است و توان مقاومت را باید از زبان دشمنان شنید، دیدیم که فرمانده سنتکام آمریکایی‌ها چه گفت، آنها اعتراف کردند که ایران برتری هوایی بلکه برتری نظامی را از آنها گرفته است.

 

سردار حاجی زاد گفت: این پیروزی‌ها و شکست‌های پی در پی استکبار جهانی و صهیونیسم‌ها تنها مختص به سرزمین‌های اشغالی، لبنان، سوریه، ایران، عراق و یمن نیست و آنها باید جمع کنند و بروند.

 

وی با بیان اینکه استخوان‌های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ترک خورد و همه این را دیدند،اظهار داشت: این تنها شروع فروپاشی رژیم صهیونیستی و نقطه عطفی در فروپاشی آنهاست.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه با فروپاشی رژیم صهیونیستی، آمریکا نیز فرو خواهد ریخت، گفت: همه آنهایی که در جهان ظلم کردن نیز فرو خواهند ریخت و ان‌شاءالله در آینده شاهد موفقیت‌ها و پیروزی‌های بزرگ خواهیم بود و پیروزی‌های بزرگ‌تر پیش روست./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار