پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴

ارتقای تراز پهپادی کشور با رونمایی از پهپاد پهن پیکر «غزه»

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید بر این که دستاوردهای حوزه پهپادی و پدافندی که در شرایط تحریم و به همت متخصصان داخلی حاصل شده است، در لبه تکنولوژی روز دنیا قرار دارد، گفت: با رونمایی از پهپاد پهن پیکر غزه تراز پهپادی ایران اسلامی ارتقا یافت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه آیین رونمایی از دستاوردهای پهپادی و پدافندی سپاه اظهار کرد: امروز به توفیق الهی و همت دانشمندان و متخصصین کشور شاهد رونمایی از سه دستاورد راهبردی و مهم که در شرایط تحریم و فشار حداکثری دشمن متولد و ایجاد شده‌اند، هستیم.

وی با بیان اینکه با رونمایی از  پهپاد استراتژیک غزه سطح و تراز حوزه پهپادی ایران اسلامی ارتقاء یافت، گفت: این پهپاد با 35 ساعت مداومت پروازی قادر است تا  35 هزار پا پرواز کند؛ در ماموریت‌های عملیاتی توانایی حمل 13 بمب را داشته و در مأموریت‌های شناسایی و پایش اطلاعاتی  تا شعاع 500 کیلومتر را پوشش می‌دهد و تا پایان سال جاری آزمایش‌های عملیاتی و فنی آن به پایان رسیده و  سال 1401 رسما وارد چرخه عملیاتی خواهد شد.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه با اشاره به قابلیت‌ها و ویژگی‌های سامانه راداری قدس اظهار کرد: ما در  این سامانه از تجربه ساخت رادارهای قبلی استفاده کردیم؛ برجستگی رادار قدس این است که هواپیماهای پنهان‌کار را تا شعاع 500 کیلومتر کشف می‌کند و استقرار و جابجایی سریع از ویژگی‌های متمایزکننده این سامانه به شمار می‌رود.

 

 

سردار حاجی‌زاده در خصوص سامانه پدافندی 9 دی نیز اظهار داشت: این سامانه با ارتقای سامانه سوم خرداد که در گذشته توانایی شلیک موشک‌های تا برد 100 کیلومتر را داشت و با شکار پهپاد جاسوسی و متجاوز گلوبال هاوک امریکایی قابلیت‌های خود را به نمایش گذاشت؛ امروز قادر به شلیک موشک‌های پیشرفته کوتاه‌برد و مقابله با تهدیدات نزدیک از قبیل کروز، پهپادها، بالگردها و بمب‌های رهاشده از هواپیما می‌باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه دستاوردهای امروز در لبه تکنولوژی روز دنیا قرار دارد، گفت : ما امروز در حوزه سامانه‌های پدافندی در زمره 10 کشور اول دنیا قرار داریم در تولید رادارهای هشدار اولیه نیز جزو 20 کشور اول جهان قرار داریم و تمامی این اتفاقات فرخنده در شرایط تحریم و با همت متخصصان توانمند داخلی حاصل شده است.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با اشاره به اذعان فرمانده سنتکام مبنی بر اینکه ایران با پهپادها برتری هوایی را از امریکا گرفت، گفت: این اعتراف دشمنان به توانمندی ما است و  همان‌گونه که نشان دادیم در حوزه‌های دفاعی که پیچیدگی‌های صدها برابری نسبت به بخش‌های غیر نظامی دارد می‌توانیم؛ در حوزه‌هایی مانند خودرو، پتروشیمی و ... بسیار بهتر خواهیم توانست./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار