گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود
رسانه‌های صهیونیستی:

امکان تشکیل کابینه جدید «نفتالی بنت» از فردا

امکان تشکیل کابینه جدید «نفتالی بنت» از فردا رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر داد که رهبر حزب یمینا فردا امکان تشکیل کابینه جدید در سرزمین‌های اشغالی را اعلام خواهد کرد تا پایان دوران نتانیاهو فرا رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر شبکه 12 رژیم صهیونیستی خبر داد که انتظار می‌رود «نفتالی بنت» رهبر حزب «یمینا» فردا اعلام کند که با «یائیر لاپید»، رئیس حزب «یش عتید» کابینه چرخشی را تشکیل دهد.

بر اساس گزارش‌ها، بنت قرار است که فردا با اعضای حزب خود دیدار داشته باشد تا آنها را در جریان تحولات قرار دهد.

لاپید قصد دارد فردا به رئیس رژیم صهیونیستی خبر دهد که امکان تشکیل کابینه وجود دارد  و کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) می تواند این هفته به این کابینه رای دهد تا پایان دوران نتانیاهو فرا برسد.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز جمله به نفتالی بنت حمله کرد و گفت که او کابینه راست‌گرا را رد کرده و در عوض می‌خواهد نخست‌وزیر «یک دولت چپ‌گرا» باشد. 

نتانیاهو گفت: «نفتالی بنت چپ‌گرا شده است. این خلاف تمامی اصول و قول‌ها و کارهای لازم برای تضمین آینده کشورمان است.»

اواسط ماه پیش، رئیس رژیم صهیونیستی در پی ناکامی نتانیاهو در تشکیل کابینه «یائیر لاپید» را مأمور تشکیل کابینه کرد.

بعد از برگزاری یک انتخابات نیمه‌تمام دیگر در ماه مارس در فلسطین اشغالی، نه نتانیاهو و نه هیچ‌یک از رقیبانش قادر به تشکیل کابینه نبودند، اما نظر اکثریت قانونگذاران رژیم صهیونیستی این بود که رئیس این رژیم، بار دیگر نتانیاهو را مأمور تشکیل کابینه کند.

نتانیاهو بعد از چند هفته رایزنی با طرف‌های مختلف پیشنهادهای مختلفی از جمله استعفای موقت از سمتش را مطرح کرد اما این پیشنهادات به او کمکی برای عبور از مخالفت‌ها نکرد و او سرانجام در تشکیل کابینه شکست خورد.

نتانیاهو امیدوار بود رقیبانش هم نتوانند کابینه تشکیل دهند تا رژیم صهیونیستی مجبور به برگزاری پنجمین انتخابات از سال ۲۰۱۹ شود. چنین سناریویی او را که از ماه مه ۲۰۲۰ درگیر محاکمه در پرونده‌های فساد است را دست‌کم تا چند ماه دیگر در قدرت نگاه می‌داشت. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار