کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد
با اهدای ۳۲۰ هزار واحد خون صورت گرفت

تقویت ذخایر خونی کشور در دو ماه گذشته

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: در دو ماهه ابتدایی سال جاری ۴۰۰ هزار و ۳۵۴ نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۳۲۰ هزار و ۳۷۵ واحد خون اهدا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 30
کد خبر: ۸۹۹۱۵


به گزارش راهبرد معاصر؛ بشیر حاجی‌بیگی، سخنگوی سازمان انتقال خون ایران درباره «آخرین وضعیت اهدای خون در کشور»، اظهار داشت:‌ در دو ماهه ابتدای سال جاری رشد 13 درصدی در اهدای خون نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته‌ایم؛ ضمن اینکه بیشترین میزان رشد اهدای خون در کشور در طول دو ماه گذشته مربوط به استان‌های قزوین، آذربایجان شرقی و خراسان‌رضوی بوده است.

وی ادامه داد:‌شاخص اهدای خون بانوان در دو ماهه اول سال جاری به شکلی بوده که رشد اهدای خون بانوان در استان‌های لرستان و سمنان در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر بوده؛ به طوری که در استان لرستان 1.5 درصد و در استان سمنان شاهد رشد نیم درصدی اهدای خون بانوان بوده‌ایم.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران خاطرنشان کرد: در دو ماهه ابتدایی سال جاری 400 هزار و 354 نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کرده‌اند که از این تعداد 320 هزار و 375 واحد خون اهدا شده است.

حاجی‌بیگی یادآور شد: در دو ماهه ابتدایی سال جاری در بخش اهدای خون بانوان، لرستان با 9 درصد، سیستان و بلوچستان با 7.3 درصد و خراسان جنوبی با 7 درصد بیشترین میزان شاخص اهدای خون را در کشور داشته‌اند.

وی ابراز داشت:‌در دو ماهه ابتدایی سال جاری 562 هزار و 144 واحد خون و فرآورده‌های آن شامل گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 16.5 درصد رشد را نشان می‌دهد.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران افزود: 15.5 درصد کل خون اهدایی در کشور سهم مردم استان تهران بوده است؛ ضمن اینکه بیشترین میزان خون اهدایی در کشور در دو ماهه اول سال جاری مربوط به استان‌های تهران، فارس و خراسان رضوی بوده؛ به طوری که 30درصد خون اهدایی در کشور مربوط به این سه استان بوده است./خبرگزاری فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار