ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سن قانونی برای رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری  ۱۴۰۰

سن قانونی برای رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری 1400 بر اساس قانون 18 سال تمام است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 01
کد خبر: ۹۰۲۸۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر انتخابات سیزدهم 17 روز دیگر برگزار می شود.سن قانونی برای رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری 1400 بر اساس قانون 18 سال تمام است.واجدان شرایط رای دادن باید متولد 28 خرداد 1382 و قبل از آن باشند.  حالا بر اساس  اعلام ستاد انتخابات کشور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 تعداد 59 میلیون و 310 هزار و 307 نفر واجد شرایط رای دادن هستند. در این میان تهران با داشتن 9 میلیون و 800 هزار نفر بیتشر تعداد واجدان شرایط را در میان استان های کشور دارد.امسال بیش از یک میلیون نفر از واجدان شرایط رای دادن رای اولی هستند.

 

سن قانونی برای رای دادن

 

رای‌ اولی‎‌های انتخابات 1400 چند نفرند؟

رئیس ستاد انتخابات کشور آمار واجدین شرایط شرکت در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری و آمار رأی اولی‌ها را اعلام کرد. جمال عرف، معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که 59 میلیون و 310 هزار و 307 نفر، کل واجدین شرایط شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در ۱۴۰۰ هستند. رئیس ستاد انتخابات کشور، آمار رأی‌اولی‌ها را 1 میلیون و 392 هزار و 148 نفر اعلام کرد.انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری 28 خرداد 1400 به صورت همزمان برگزار می‌شود.

 

رای اولی های انتخابات 1400

 

تقویم زمان بندی انتخابات ریاست جمهوری 1400

طبق برنامه زمان بندی و تقویم انتخابات، زمان ثبت نام نامزدها از سه شنبه 21 اردیبهشت 1400 آغاز شد و تا 5 روز نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرصت ثبت نام دارند. پس از آن از 25 اردیبهشت به مدت 10 روز فرایند بررسی صلاحیت کاندیداهایی که در انتخابات 1400 ثبت نام کردند آغاز می شود و در 5 خرداد اسامی نامردهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری از طرف شورای نگهبان و ستاد انتخابات کشور اعلام خواهد شد.زمان آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری 1400 از روز 7 خرداد تعیین شده که تا 26 خرداد به مدت 20 روز ادامه دارد و نهایتا روز 27 خرداد ممنوعیت تبلیغات نامزدهای انتخابات و روز 28 خرداد زمان رای گیری تعیین شده است.

جدول زمان بندی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که توسط وزارت کشور اعلام شده است به شرح زیر است:

۱. صدور دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور به فرمانداران ۲۱/ ۲ /۱۴۰۰

۲. تشکیل هیات های اجرایی توسط فرمانداری ها از تاریخ ۲۱/ ۲ / ۱۴۰۰ تا ۲۳/ ۲/ ۱۴۰۰

۳. ثبت نام داوطلبان ۲۱/ ۲ تا ۲۵/ ۲

۴. رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان از ۲۶/ ۲تا ۳۰/ ۲

۵. تمدید مهلت رسیدگی به صلاح داوطلبان توسط شورای نگهبان ۳۱/ ۲ تا ۴/ ۳

۶. انتشار اسامی داوطلبان توسط وزارت کشور ۵/ ۳ تا ۶/ ۳

۷. تبلیغات انتخابات ۷/ ۳ تا ۲۶/ ۳

۸. ممنوعیت تبلیغات ۲۷/ ۳ اخذ رای ۲۸/ ۳

۹. انجام مرحله دوم (در صورت نیاز) در تاریخ ۴/ ۴

 

رای اولی ها چند ساله هستند

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
0
0
من متولد 1382.04.27 هستم میتونم رای گیری شرکت کنم و رای بدم
‍ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌ ‍ ‌‌‌‌
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
0
0
خب زور داره من واسه ۱۲ روز نتونم رای بدم چه قانونیههه بگین کلا متولدین ۸۲ بیاین رای بدن دیگه...
اینجوری تعداد رای دهنده ها بالا هم میره
سمانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
0
0
عزیزان من ۱۹ ساله هستم . باید هرچیزی که قانون می گوید را عمل کنیم.
عزیزان لطفا حرف های بی مورد نزنید بروید پیش مادران و پدران مهربانتان