توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس

روحانی: اسلحه و زور در برابر اندیشه پیروز نمی‌شود

رئیس جمهور گفت: مردم نباید به تبلیغات غلط و دشمن شادکن نسبت به کشور اعتنا کنند. متاسفانه این‌روزها تبلیغات ناروا و غلط بیشتر شنیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 03
کد خبر: ۹۰۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت جهاد کشاورزی گفت: این مهم است که در یک روز بیش از ۱۶۰۰ طرح گلخانه‌ای را افتتاح می‌کنیم و مردم ما شاهد هستند که بخش کشاورزی مثل سایر بخش‌ها در حال جهش تولید است و مردم نباید به تبلیغات غلط و دشمن شادکن نسبت به کشور اعتنا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه این‌روزها تبلیغات ناروا و غلط بیشتر شنیده می‌شود، اظهار داشت: مردم باید به آمار و ارقام استان خود و سراسر کشور توجه کنند و بعد هم بدانند همه اینها در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی بوجود آمده و در سایه تلاش و ایثار همه مردم و مدیران عزیز بوده است.

 

روحانی تصریح کرد: تا روز عید غدیر خم این افتتاح‌های پنجشنبه‌ها را ادامه می‌دهیم. ما با افتتاح‌های پنجشنبه‌ها خواستیم به بدخواهان و دشمنان بفهمانیم مدیران کشور در زمان تحریم با تلاش خود طرح ها را به ثمر می‌رسانند.

 

رئیس جمهور بیان داشت: امروز ۱۳ خرداد در واقع روز رحلت امام است چون شب ۱۴ خرداد این اتفاق افتاد. امام شیوه ویژه ای برای اداره کشور داشت و معمولا دستور کم می‌داد اما در عین حال اندیشه ملی و دینی او برای مردم به طور مرتب پخش می‌شد و این اندیشه باعث می‌شد راه جدیدی برای مدیران باز شود و امام با اندیشه‌های خود باور را در مردم ایجاد می‌کرد.

 

وی ادامه داد: اقتصاد و کشاورزی با دستور انجام نمی‌شود و اینها تحقیقات و فعالیت‌های دانش بنیان می‌خواهد. امروز همه چیز باید بر مبنای علم و دانش باشد. علم و دانش برنامه و باور را برای ما می‌سازد. امام باورها را افزایش می‌داد و با علم و اندیشه جدیدش گره‌ها را می‌گشود و پیورانش این راه را می‌پیمودند.

 

روحانی افزود: ۱۵ خرداد این است که اسلحه و زور در برابر اندیشه پیروز نمی‌شود. هیچگاه تفنگ، فشار و زندان نمی‌تـ‌واند راهگشا باشد و جلوی مسیر عقل، خرد و اندیشه را بگیرد.

 

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت خاک و آب در کشور گفت: ما باید مراقب خاک‌خودمان باشیم باید خاک را درست حفظ کرد. زمین شور را با زهکشی شیرین می‌کنیم. در مساله احیای زمین کار بزرگی در دولت یازدهم و دوازدهم انجام شد و حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین را در کشور احیا کردیم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار