زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

مغناطیسی شدن بدن ربطی به تزریق واکسن کرونا ندارد

مغناطیسی شدن بدن ربطی به تزریق واکسن کرونا ندارد دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت:مواردی مانند مغناطیسی شدن بدن پس از تزریق واکسن کرونا به هیچ عنوان مبنای علمی نداشته و ارتباطی به تزریق واکسن کرونا ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 03
کد خبر: ۹۰۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر عاطفه عابدینی، دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹درباره مباحث مطرح شده در فضای مجازی در زمینه مغناطیسی شدن بدن پس از تزریق واکسن کرونا بیان کرد: روز گذشته در این زمینه گفته شد که باید فرصت بدهید تا جواب علمی و قانع کننده ارائه شود که طبق تحقیقات صورت گرفته، شواهدی مبنی بر اینکه واکسن کرونا (هر برند واکسن) باعث ایجاد این خاصیت در انسان‌ها می‌شود، وجود ندارد.

وی ادامه داد: مردم عزیز به هیچ وجه نگران این شایعات نباشند و خبرها را فقط از منابع معتبر و سایت وزارت بهداشت دنبال کنند و به مطالب غیرعلمی منتشر شده در فضای مجازی توجهی نکنند.
 
دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ افزود: چسبیدن فلزات به بدن در برخی افراد ممکن است رخ بدهد و در بسیاری افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند نیز مشاهده شده است. بنابراین به هیچ وجه نمی‌توان چنین چیزی را به تزریق واکسن کرونا نسبت داد.
 
عابدینی گفت: مواردی مانند چربی پوست یا رطوبت یا تکیه گاه بودن قسمتی از بدن در این زمینه ممکن است موثر باشد و نباید این مباحث را به موضوع مهم واکسیناسیون کرونا نسبت داد.
 
دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: جهان بیش از یک سال و چهار ماه است که با بیماری کووید ۱۹ مبارزه می‌کند و در این مسیر سخت، فرآیند واکسیناسیون در کشور ما نیز آغاز شده و ادامه پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: برخی افراد غیرعلمی با مقاصد نامعلوم و بهره گیری از مباحث نادرست، در همه این بازه زمانی حساس، موارد غیرعلمی را مطرح کرده‌اند که مورد تایید نبوده و مورد اخیر نیز یکی از همین موارد محسوب می‌شود که ارتباطی به واکسن کرونا ندارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار