پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

احتمال وقوع پیک پنجم کرونا در ایران

احتمال رخ‌ داد پیک پنجم در کوتاه‌ مدت بسیار کم است اما استعداد بالقوه برای پیک پنجم وجود دارد و ممکن است در ماه‌های پیش‌رو اتفاق بیفتد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 04
کد خبر: ۹۰۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: احتمال رخ‌ داد پیک پنجم در کوتاه‌ مدت بسیار کم است اما استعداد بالقوه برای پیک پنجم وجود دارد و ممکن است در ماه‌های پیش‌رو اتفاق بیفتد.

حمید سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این پرسش که «آیا با پیک پنجم کرونا نیز در کشور روبه‌رو خواهیم شد؟»، عنوان کرد: احتمال رخ‌ داد پیک پنجم در کوتاه‌ مدت بسیار کم است اما ممکن است در ماه‌های پیش‌رو اتفاق بیفتد.

وی متذکر شد: البته این اتفاق بستگی به خود ما دارد؛ اینکه چقدر پوشش واکسیناسیون را گسترش دهیم؛ چرا که باید سرعت واکسیناسیون را افزایش داده و به روزی ۴۰۰ هزار دُز تزریق برسیم تا ایمنی جمعی ایجاد شود؛ در نتیجه باید رعایت پروتکل‌ها کماکان ادامه داشته باشد.

 رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا ابراز داشت: متأسفانه کشور ما چهار بار دچار پیک‌های مختلف شده که عمدتاً ناشی از این بوده که مسئولان و مردم دچار خوش‌بینی کاذب شدند که به سراغ زندگی عادی برمی‌گردیم، اما اینطور نبود. بسیاری از کشورها سه پیک داشتند اما ما چهار پیک داشتیم که این نشان‌دهنده این است که خیلی زود باور خوش‌بینانه‌ای داشتیم و مراسم‌های مختلف را برگزار کردیم. 

سوری افزود: بنابراین استعداد بالقوه برای پیک پنجم وجود دارد؛ با توجه به اینکه مواردی از واریانت‌های جدیدی به کشور آمده اما سرنوشت محتومی به حساب نمی‌آید و باید بیشتر مراقبت کنیم./

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار