احیای برجام و اثر مثبت بر کشورهای خلیج فارس از زبان اولیانوف-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

احیای برجام و اثر مثبت بر کشورهای خلیج فارس از زبان اولیانوف

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش بامداد شنبه در پیام توییتری نوشت که احیای برجام می‌تواند مسیر گفت‌وگو میان کشورهای حاشیه خلیج فارس را باز کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توییتر به اثرات مثبت احیای برجام بر اوضاع در خلیج فارس اشاره کرد.

 

وی در این پیام توییتری نوشت: «احیای برنامه جامع اقدام مشترک ممکن است که اثرات مثبتی بر اوضاع در خلیج فارس داشته و مسیر را برای گفت‌وگوهای مستقیم میان کشورهای منطقه درباره موضوعات امنیت منطقه با توجه به ابتکارهای موجود از جمله مفهوم روسیه برای امنیت جمعی در منطقه باز کند».

 

اولیانوف در پیام توییتری دیگر نوشت: «مفهوم روسیه برای امنیت جمعی در خلیج فارس چند سال پیش مطرح شده است. این طرح اصلاح و طبق دیدگاه کشورهای خلیج فارس به روز رسانی شده است».

 

دولت آمریکا از زمان اجرایی شدن برجام در دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» کارشکنی‌ها را برای به حداقل رساندن منافع ایران از این توافق آغاز کرد. اکنون دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

 

مقام‌های دولت جو بایدن بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده‌اند اما تاکنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند سرباز زده‌اند و برگزاری پنج دور مذاکرات فشرده برای احیای برجام تاکنون به نتیجه نرسیده است و قرار است دور ششم مذاکرات هفته آینده از سر گرفته شود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده