سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست پزشکیان: مردم در دریافت خدمات، به خودی و غیر خودی تقسیم نشوند/ نگرانی اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل است برنامه دولت برای پرداخت مبتنی بر عملکرد اعلام شد/ نظام پرداخت‌ها تغییر می‌کند؟ + فیلم امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد
انتخابات 1400

زاکانی:ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دولت اقدام و اصلاح با گروهی کارشناسانه ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم و بانک باید در خدمت بازار سرمایه قرار گیرد نه این که مداخله گر و رقیب این بازار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی گفت: دولت ۳۴ هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه پیش خور کرده و برای دولت بعدی گذاشته است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چه برنامه‌ای برای ساماندهی بازار سرمایه و رونق بورس دارید؟ افزود: جهت اصلی فعالیت‌های اقتصادی در دولت بنده توجه ویژه به بازار سرمایه خواهد بود و من همه داشته‌های دولت را در خدمت این بازار می‌گیرم، چون بهترین روش موجود ما برای بهره مندی از امکانات مردم در خلق ثروت مابه ازای تولید مناسب همین بازار سرمایه است.وی گفت: در همین ارتباط ابتدا داخل خود دولت را تنظیم می‌کنم چرا که بخشی از اشکالاتی که در بازار سرمایه ایجاد شد به علت دعوای میان وزرای نفت و امور اقتصادی و دارایی بود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: علت دیگر اخلال در بازار بورس دعوایی است که مبتنی بر سیاستگذاری‌های دستوری قیمت‌ها صورت می‌گیرد و علت بعدی اخلال در بازار بورس نیاز دولت به این بازار بود که دست در جیب بازار سرمایه کرد به این ترتیب که وزیر اقتصاد چندی پیش اعلام کرد که دولت ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بازار سرمایه برداشته است در حالی که دولت حق ندارد از مال مردم بردارد.
آقای زاکانی گفت: دولت باید برای رونق بازار سرمایه کمک کند نه این که کمر بازار سرمایه را بکشند تا بتواند از این طریق خود را اداره کند.
وی افزود: دولت اکنون از بابت ایجاد تورم و ظرفیت‌های بازار سرمایه خودش را اداره می‌کند و خبری جدید دارم که ۳۴ هزار میلیارد تومان، دولت پیش خور کرده و برای دولت بعد گذاشته است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دولت اقدام و اصلاح با گروهی کارشناسانه ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم و بانک باید در خدمت بازار سرمایه قرار گیرد نه این که مداخله گر و رقیب این بازار باشد.
آقای زاکانی افزود: بانکی که به تولید کمک نکند بهتر است درش بسته شود لذا آنچه که برای ما در بحث بازار سرمایه اهمیت دارد این است که به گونه‌ای سیاستگذاری کنیم تا دولت در بازار سرمایه نکند و خودش را خرج بازار سرمایه کند نه این که بازار سرمایه و مال مردم را خرج خود کند./خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
0
0
زرشک
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار