هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد

زاکانی: دولت دست در جیب مردم کرد / ۹۵ درصد ‌قاچاق ‌از مبادی رسمی انجام می‌شود

زاکانی: دولت دست در جیب مردم کرد /  ۹۵ درصد ‌قاچاق ‌از مبادی رسمی انجام می‌شود کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: کشور ما در حال حاضر نیاز به تحول و هوای تازه دارد ‌ و من تصمیم دارم با استفاده از امکانات موجود وضعیت کشور را متحول کنم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در مسجد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) که با حضور جمعی از خانواده‌های اهالی برگزار شد، با اشاره به محرومین موجود در شهرک گلستان شهرری اظهار داشت: در کشور ما منابع فراوانی وجود دارد اما عده‌ای از رسیدن امکانات رفاهی و مالی به اقشار جامعه جلوگیری می‌کنند و این در حالی است که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی در زمان پیروزی انقلاب و سال‌های ابتدایی انقلاب در کشور توجه ویژه‌ای به کوخ‌نشینان و قشر ضعیف جامعه داشتند.

وی با اشاره به تأثیرات منفی قاچاق و فساد در کشور افزود: تلاش‌های بسیاری برای از بین بردن راه‌های قاچاق در کشور انجام شده اما این معضل در دوره‌ای از سوی برخی مسئولین حمایت شد و می‌توان گفت 95 درصد از قاچاق به کشور از مبادی رسمی انجام می‌شود.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: کشور ما دارای منابع فراوانی است اما غارتگرانی نیز وجود دارند که تحت حمایت برخی مسئولین فعالیت دارند.

زاکانی در ادامه تصریح کرد: ما در کشور گرفتار یک شبکه فساد عمیق هستیم که در صورت برخورد و مقابله با آن چندین بار تهدید نیز شدیم.

وی تصریح کرد: در کشور ما بیش از 5 میلیون نفر زن سرپرست خانوار داریم که تنها 177 هزار نفر از آن‌ها تخت پوشش بیمه قرار دارند و این عدد ننگی برای سیستم مدیریتی و اجرایی کشور است.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه قانون و شفافیت در برخورد با متخلفان باید در کشور اجرایی شود گفت: بسیاری از مشکلات و معضلات موجود در نتیجه بی‌قانونی رخ داده است. کشور ما در حال حاضر نیاز به تحول و هوای تازه دارد و ما نیازمند یک تحول عظیم هستیم ‌ و من تصمیم دارم با استفاده از امکانات موجود وضعیت کشور را متحول کنم.

زاکانی در ادامه یادآور شد: در حوزه کار و تلاش توانمندی‌های عظیمی در کشور وجود دارد اما فاسدان جلوی احقاق آن را می‌گیرند و تمایل به خام فروشی دارند و این در حالی است که تنها در بخش پلیمری کشور با وجود ظرفیت‌های موجود امکان ایجاد 2 میلیون و 800 هزار شغل وجود دارد.

وی افزود: ما مشکل پول و کار نداریم اما مشکل تورم داریم زیرا که سیاست دولت این بود که در مواجه با گرانی و افزایش قیمت دلار با افزایش قیمت، فرصت را برای استفاده از سود مهیا کرد و به‌نوعی می‌توان گفت دولت دست در جیب مردم کرد که به عقیده من قلم پای آن دولت باید شکسته شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار