افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید

یارانه نقدی دو برابر می شود؟+ جزئیات

یارانه نقدی دو برابر می شود؟+ جزئیات یارانه نقدی در حدود ۹ سال است که به حساب خانواده ها واریز می شود. اما همچنان قیمت آن هیچ تغییری نکرده و هم چنان ثابت باقی مانده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر حدود ۹ سال از پرداخت یارانه‌های نقدی که پرداخت آن در دولت احمدی نژاد رئیس‌جمهوری وقت کلید خورد می‌گذرد، اما همچنان مبلغ این کمک نقدی دولت به مردم به همان میزان چهل و پنج هزار تومان باقی مانده است و طی سال‌های متمادی که دلار گران و گرانتر و تورم بیشتر و بیشتر شد، ریالی به میزان پرداختی این یارانه‌ها اضافه نشد.

امسال باز هم در جریان تقدیم لایحه بوده سال آینده کل کشور، گمانه زنی هایی درباره افزایش یا ادغام یارانه نقدی با یارانه معیشتی به میان آمده است، در حالی که طبق بودجه‌ای که دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده میزان یارانه نقدی برای سال ۱۴۰۰ کوچکترین تغییری نکرده است، اقدامی تامل برانگیز که ما برای پیگیری آن به سراغ چندی از نمایندگان مجلس رفتیم تا نظر آنها درباره این مسئله جویا شویم.

یارانه بگیران کمتر شوند تا نیازمندان مبلغ بیشتری دریافت کنند/ عدم یکپارچگی پرداخت یارانه‌ها منابع را هدر می‌دهد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که خود نسبت به عدم افزایش یارانه نقدی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ گلایه مند است، گفت: اکنون مبالغ مختلفی در قالب یارانه به مردم اختصاص داده می‌شود، اما عدم یکپارچگی و پرداخت نشدن این مبالغ به نیازمندان واقعی جامعه، منابع ما را هدر می‌دهد بنابراین باید سازوکار و تدبیری انجام شود تا یارانه‌ها به صورت تجمیع شده و نظام مند به مردم پرداخت شود.
وی افزود: اشخاص زیادی هستند که عملا هیچ نیازی به یارانه نقدی و معیشتی ندارند اما آن را دریافت می‌کنند، بنابراین ما باید بازنگری به عمل آوریم تا با شناخت نیازمندان واقعی بتوانیم یارانه بگیران را کمتر و مبالغ پرداختی به افراد واجد شرایط را بیشتر کنیم.

طغیانی تصریح کرد: اکنون پرداخت ۴۵ هزار و پانصد تومان هیچ کمکی به مردم نخواهد کرد و معتقدم اگر مدیریت انجام دهیم به راحتی می‌توان مبلغ پرداختی یارانه‌ها را افزایش دهیم.

یارانه معیشتی و تامین کالاهای اساسی پرداخت می‌شود پس لزومی به افزایش مبلغ یارانه نقدی نیست!

البته برخی نمایندگان دیگر معتقدند که اکنون دولت چندین نوع یارانه در بازه‌های زمانی مختلف به مردم پرداخت می‌کند و الزاما نباید مبلغ یارانه نقدی در بودجه سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کند.

محمد خدابخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه بیان کرد: یارانه‌های معیشتی و تامین کالاهای اساسی به منظور افزایش قدرت خرید مردم در نظر گرفته شده است، با توجه به اینکه شصت میلیون نفر مشمول دریافت این یارانه هستند لزومی بر افزایش نرخ یارانه نقدی نیست.

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از دیگر مخالفان عدم افزایش نرخ یارانه نقدی است؛ وی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها باید حداقل میزان ۵۰ درصد از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی به مردم اختصاص داده شود، دولت در تبصره ۱۴ لایحه بودجه بالغ بر ۲۶۰ هزار میلیارد تومان منابع حاصل از افزایش نرخ حامل‌های انرژی در دست قرار دارد، بنابراین باید حداقل ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در قالب یارانه به مردم پرداخت شود.

پیشنهاد یک نماینده برای دو برابر شدن مبلغ یارانه نقدی/ آیا یارانه ۹۰ هزار تومان خواهد شد؟

حاجی دلیگانی افزود: بر اساس پیش‌بینی لایحه بودجه ۱۴۰۰ تنها قرار است که حدود ۷۰ هزار میلیارد از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی به مردم اختصاص داده شود که البته ما در کمیسیون تلفیق بودجه و صحن علنی با این مسئله مخالفت خواهیم کرد

عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرد: زمانی که سال‌ها پیش ۴۵ هزار تومان به عنوان یارانه برای کمک به اقشاری از جامعه در نظر گرفته شد، این مبلغ حدود ۱۰ دلار ارزش داشت، اما اکنون ارزش این مبلغ به یک و نیم الی دو دلار تنزل یافته است، بنابراین یک فاصله هشت برابری در این سال‌ها ایجاد شده است و پرداخت این میزان یارانه به مردم محلی از ترسی ندارد.

وی تاکید کرد: ما سعی خواهیم کرد که در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس شورای اسلامی این رقم را به میزان دو برابر و ۹۰ هزار تومان برای هر نفر افزایش دهیم.

چندین سال است که بحث افزایش یارانه نقدی در فواصل بودجه در مجلس مطرح می‌شود، اما کماکان این مبلغ به ۴۵هزار و پانصد تومان محدود مانده است، گرچه در یک سال گذشته دولت مبالغ دیگری تحت عنوان کمک معیشتی و تامین کالا‌های اساسی برای کمک به اقشاری ضعیف‌تر جامعه در نظر گرفته است، اما انتظار می‌رود که با تجمیع یارانه‌ها و هدفمندی بیشتر آن مبالغ بیشتری به‌دست افراد نیازمند جامعه برسد، حال سوال اساسی این است آیا یارانه نقدی به ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان وفادار خواهد ماند و یا نرخ آن دو برابر خواهد شد این سوالی است که در فصل بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ پاسخ آن را دریافت خواهیم کرد./بانک اول

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار