سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نتانیاهو: بنت توافق هسته‌ای ایران را می‌پذیرد

نتانیاهو: بنت توافق هسته‌ای ایران را می‌پذیرد نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی مدعی است اگر رئیس حزب یامینا به‌جای او در رأس تل‌آویو قرار بگیرد، در برابر فشارهای آمریکا برای پذیرفتن توافق هسته‌ای ایران و همچنین توقف شهرک‌سازی‌ها مقاومت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی در آخرین تقلاهای خود برای باقی‌ماندن در قدرت، بار دیگر سعی کرد از موضوع ایران و توافق هسته‌ای برای منصرف‌کردن نمایندگان کنست از رأی‌دادن به کابینه جدید سوءاستفاده کند.

 

نتانیاهو عصر یکشنبه طی سخنرانی در جمع اعضای حزب خود (لیکود) مدعی شد اگر کابینه جدیدی تشکیل شود که در آن «نفتالی بِنِت» نخست‌وزیر باشد، تل‌آویو مجبور می‌شود که توافق هسته‌ای آمریکا با ایران را بپذیرد.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، وی با بیان اینکه تل‌آویو توسط دولت جدید واشنگتن تحت فشار بسیاری برای پذیرفتن احیای توافق هسته‌ای ایران قرار دارد، اما مدعی شد که خودش تاکنون در برابر این فشارها مقاومت کرده است.

 

نتانیاهو که خود را در یک قدمی از دست‌دادن قدرت ۱۲ ساله در رژیم جعلی اسرائیل می‌بیند، گفت: «این کابینه‌ای خواهد بود که نمی‌تواند در برابر فشارهای آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران مقاومت کند، [توافقی] که به ایران بمب اتمی می‌دهد تا ما را تهدید کند».

 

وی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود افزود: «زمانی که این توافق (هسته‌ای) احیا شود، کابینه امنیتی با حضور لاپید، میشائیلی و هوروویتز، هیچ اقدام شجاعانه‌ای را در داخل ایران تصویب نخواهد کرد».

 

نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی دلیل دیگر خود برای خطرناک خواندن کابینه لاپید-بنت را ناتوانی جهت مقاومت‌کردن در برابر درخواست‌های دولت جدید آمریکا برای توقف توسعه شهرک‌ها صهیونیست‌نشین در کرانه باختری عنوان کرد.

 

روزنامه جروزالم‌پست البته اظهارات نتانیاهو را به نوعی پذیرفتن احتمال قوی تصویب کابینه در کنست توصیف کرده و به نقل از وی نوشت: «ما در لیکود، با تشکیل چنین کابینه خطرناکی مخالفت می‌کنیم. اگر هم این کابینه تشکیل شد، به‌سرعت آن را ساقط می‌کنیم».

 

این ادعاهای نتانیاهو در حالی است که روز پنجشنبه «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید در واکنش به تغییر احتمالی کابینه رژیم صهیونیستی با تاکید بر ثابت بودن سیاست واشنگتن در قبال تل‌آویو، گفت رژیم صهیونیستی همچنان متحد استراتژیک آمریکا باقی می‌ماند. (جزئیات بیشتر)

 

پیش از آن، «یائیر لاپید» رئیس حزب یش‌عتید در نامه‌ای به «رووین ریولین»‌ رئیس رژیم جعلی اسرائیل، اعلام کرد که کابینه ائتلافی را با هفت حزب دیگر شامل یامینا، کارگر، لیست مشترک اعراب، آبی‌وسفید، اسرائیل بیتُنا، امید جدید و مرتص تشکیل داده است.

 

در این توافق کابینه که نخست‌وزیری آن به‌صورت چرخشی است، بنت به‌عنوان رئیس حزب یامینا ابتدا به مدت دو سال نخست‌وزیر این رژیم خواهد بود و در نیمه دیگر (دو سال بعدی) لاپید در این سمت قرار می‌گیرد.

 

نتانیاهو پیشتر در آخرین تقلاهای خود برای باقی‌ماندن در قدرت، از نمایندگان کنست خواست تا به اعضای کابینه پیشنهادی احزاب مخالف خود، رأی موافق ندهند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار