برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

دروغ درباره طرح نماینده‌ها ناظر به فضای مجازی

دروغ درباره طرح نماینده‌ها ناظر به فضای مجازی ظهر امروز خبری از آقای رضا تقی‌پور عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره فضای مجازی منتشر شد که در این خبر کوتاه البته تاکید شده بود که برخلاف آنچه القا و اغوا می‌شود هیچ کس در مجلس اساساً به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به شیطنت رسانه‌های حامی روحانی، این خبر برای جلوگیری از شعبده‌بازی آنان و تبلیغات غیراخلاقی علیه نامزدهای جریان انقلابی از روی خروجی به صورت موقت حذف شد، اما آنچنانکه در ذخیره‌ی گوگل هم موجود است، در این خبر هیچ سخنی از فیلترینگ و ... به میان نیامده بود.

 

علیرغم این احتیاط که برای پرهیز از بداخلاقی‌های مسبوق به سابقه و کمپین‌های غیراخلاقی برخی رسانه‌های حامی روحانی صورت گرفته بود، اما این رسانه‌ها به سبب آنکه ترک عادت موجب مرض است، با چسباندن موضوعات بی‌ربطی که اساساً در خبر آقای تقی‌پور وجود نداشت، از بعد از ظهر امروز پروپاگاندای گسترده‌ای را آغاز کردند. موضوعی که پیشتر از طریق برخی مشورتها به آقای مهرعلیزاده برای بی‌اخلاقی در مناظره آزموده و نتیجه منفی آن را هم دیده بودند، اما باز هم به آن روی آوردند.

 

در همین باره، رضا تقی‌پور عضو کمیسیون صنایع مجلس تاکید کرد که شایعات منتشر شده درباره قصد برخی نماینده‌ها برای فیلترینگ، یک دروغ و ادعای کذب وقیحانه است.


او تاکید کرد: برخی سایت‌های حامی آقای روحانی صحبت‌های مختلف 8 ماه گذشته دیگران و بنده را تقطیع و با استفاده از کلیدواژه‌های منفی جعل و بازنشر داده‌اند.

 

تقی پور در ادامه گفت: بنده اخیراً مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم داشتم که در آن از تلاش برای حمایت از کاربران فضای مجازی صحبت کردم اما رسانه‌های معاند، ادعاهایی را به نقل از بنده مطرح کردند که در مصاحبه‌ام با تسنیم نبوده است.

 

وی افزود: مجلس هیچ قصدی برای محدود کردن فضای مجازی ندارد.

 

تقی پور گفت: بنده همواره حامی توسعه فضای مجازی بوده و هستم و اقدامات بنده در توسعه زیرساخت های فضای مجازی در زمان تصدی وزارت ارتباطات روشن است، ارتباطات نسل سوم موبایل یعنی آخرین فناوری آن‌روز دنیا، صدور پروانه ارتباطات فیبر نوری و توسعه چند ده برابری ظرفیت شبکه از افتخارات آن دوران است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار