تصاویر / نگاهی به مطبوعات ایران چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ ستاره پرسپولیس زیر تیغ جراحی رفت ماجرای ستاره داوود کنار شهر خمین +عکس یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد / جدول واریز یارانه برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران آخرین جزئیات کالابرگ / چه دهک‌هایی کالابرگ می‌گیرند؟ سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران تصاویر / مطبوعات ایران سه‌شنبه ۱۰ تیر/ جنگ؛ خیلی دور خیلی نزدیک جزییات تازه از قتل مربی والیبال به دست شوهرش جنایت مسلحانه چند نوجوان دهه هشتادی به خاطر عکس اینستاگرامی مقدار مجاز مصرف ویتامین‌ها چقدر است؟ با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد

واکنش عجیب خبرنگار بحرینی به بی اخلاقی تماشاگران مقابل ایران!

در آستانه دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و بحرین، لیث نوبری پیشکسوت فوتبال کشورمان با یک خبرنگار بحرینی دچار درگیری رسانه‌ای شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، تیم‌های ملی فوتبال ایران و بحرین از ساعت ۲۱ امروز دوشنبه در شهر منامه به مصاف هم خواهند رفت. این بازی در چارچوب دور برگشت مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا است.

کسب پیروزی در این مسابقه برای هر دو تیم حیاتی است و بدون شک تا حد زیادی معادلات جدول گروه C این رقابت‌ها را تعیین می‌کند.

در آستانه این مسابقه، لیث نوبری پیشکسوت فوتبال ایران که به زبان عربی مسلط بوده و از کارشناسان ثابت شبکه‌های عربی زبان محسوب می‌شود، با یک خبرنگار بحرینی به خاطر اقدامات این کشور دچار درگیری رسانه‌ای شد.

برنامه عراقی «سوپر» پیش از این بازی به صورت اینترنتی با دو کارشناس از عراق، لیث نوبری از ایران و «حسین الدرازی» خبرنگار بحرینی ارتباط گرفت.

نوبری در گفتگوی خود با این برنامه از کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر دادن میزبانی گروه C به بحرین انتقاد کرد. وی سپس اقدام تماشاگران بحرین در بازی رفت و هنگام پخش سرود تیم ملی ایران در شهر منامه را محکوم کرد و آن‌را حرکت «غیراخلاقی» دانست.

این پیشکسوت فوتبال ایران سپس تاکید کرد که ایران، بحرین را در خانه خودش شکست خواهد داد.

در ادامه حسین الدرازی خبرنگار بحرینی به شکل عجیبی به اظهارات لیث واکنش نشان داد و گفت: اگر بخواهیم در مورد اقدامات غیراخلاقی تماشاگران ایرانی صحبت کنیم، به چند جلد کتاب نیاز است!

این خبرنگار همچنین بازی دو تیم ایران و بحرین را حماسی و فوق العاده حساس خواند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر