قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟

آخرین اخبار درباره اعمال فوق‌العاده ویژه فرهنگیان

آخرین اخبار درباره اعمال فوق‌العاده ویژه فرهنگیان آخرین اخبار درباره اعمال فوق‌العاده ویژه فرهنگیان را از زبان ناصر سلیمانراده؛ رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در ادامه بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 08
کد خبر: ۹۱۰۱۸

ناصر سلیمانزاده؛ ، درباره صبحت‌های محمد باقر نوبخت مبنی بر اختصاص بودجه برای اعمال فوق‌العاده ویژه فرهنگیان اظهار کرد: دو موضوع خلط مبحث شده است، ما مجوز افزایش امتیازات فصل دهم را داشتیم که آن را اعمال کردیم اما فوق‌العاده ویژه اصلاً امتیازی نیست که امتیازاتش را ۵۰ درصد افزایش دهیم، فوق‌العاده ویژه مندرج در احکام، درصدی از مبالغ ردیف‌های مندرج در احکام کارگزینی است و به نظرم جناب آقای نوبخت در صحبت‌های خود افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری را مد نظر داشته است. در ضمن هیج اعتباری برای افزایش ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه به آموزش و پرورش تخصیص نیافته است.

 

وی تصریح کرد: فقط تعدادی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها به‌صورت موردی توانسته‌اند با اخذ مجوز این افزایش را اعمال کنند، وضعیت اغلب وزارتخانه‌ها مانند آموزش و پرورش است.


سلیمانزاده در پاسخ به این پرسش که وزارتخانه‌هایی که فوق‌العاده ویژه را دریافت کرده‌اند برچه اساسی بوده است، متذکر شد: با ارائه مدارک و مستندات در چارچوب قوانین موجود به مراجع ذیصلاح و اخذ مجوزهای لازم، اما برای آموزش و پرورش و وزارتخانه‌های دیگر هنوز این اتفاق نیفتاده است.

 

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره پیگیری این موضوع مطرح کرد: پیگیری مربوط به الان نیست و موضوع را در دستور کار داریم.


وی ادامه داد: اخیراً برای اخذ مجوز و تامین اعتبار با سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور مکاتبه شده است تا بتوانیم پاسخگوی مطالبه همکاران فرهنگی باشیم.


وی در پاسخ به این که آیا به این نامه پاسخی داده‌اند؟گفت: خیر! هنوز پاسخی نداده‌اند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار