آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی سال 1400-راهبرد معاصر
واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی سال 1400

آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی سال 1400 تا آخر خرداد ماه اعلام شده است و این مهلت تمدید نمی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 08
کد خبر: ۹۱۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آخرین اخبار منتشر شده از سوی مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی سال 1400 برای اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) پایان خرداد یعنی 31 خرداد است.بر این اساس اشخاص حقیقی باید برای ثبت اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال 99 تا پایان خرداد با مراجعه به درگاه ملی مالیات اقدام کنند.

 

اظهارنامه مالیاتی سال 1400

 

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی سال 1400

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در قوانین مالیاتی کشور، موعد ارایه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) تا پایان خردادماه می باشد.

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، محمد مسیحی اظهار داشت: اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) مطابق قانون می باید اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال 1399 خود را تا پایان خردادماه سال جاری به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس WWW.INTAMEDIA.IR ارسال و مالیات خود را پرداخت نمایند.

وی با اشاره به ماده 100 قانون مالیات ها، برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی را منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی دانسته و افزود: فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در مهلت مقرر قانونی ارائه کنند.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خاتمه با اشاره به شرایط ناشی از بیماری کرونا از مودیان محترم خواست تا از هرگونه مراجعه غیرضروری به ادارات مالیاتی اجتناب کنند.

اظهارنامه مالیاتی چیست؟

مالیات در ایران به صورت خوداظهاری محاسبه می‌شود. به این ترتیب که اشخاص حقوقی و حقیقیِ مشمول پرداخت مالیات، بدون دخالت ممیزان، خودشان اعلام می‌کنند که چقدر درآمد داشته‌اند و چقدر باید مالیات پرداخت نمایند. این کار از طریق تکمیل اظهارنامه مالیاتی در زمان مقرر انجام می‌گیرد. به عنوان نمونه، هنگام ثبت‌نام اظهارنامه مالیاتی باید کل درآمدها، هزینه‌ها، حقوق کارکنان، استهلاک و... محاسبه شود و پس از کسر معافیت‌های مالیاتی، مبلغ نهایی آن ارزیابی شود. سپس کارشناسان سازمان تمامی اسناد را بررسی می‌کنند و در صورت نبود اشکال در آنها، عدد محاسبه‌شده را به عنوان مالیات از مودی دریافت می‌کنند. اما اگر تا آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی مدارک به دست آنها نرسد و یا تخلفی در آنها مشاهده شود، ممیزان به شکل علی‌الرأس اقدام می‌نمایند و مبلغی را مشخص می‌کنند که ملاک پرداخت نهایی خواهد بود.

 

ثبت اظهارنامه مالیاتی

 

مراحل ثبت‌نام اظهارنامه مالیاتی

برای پر کردن فرم ثبت‌نام اظهارنامه مالیاتی باید مراحل زیر را طی نمود:

۱. مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی tax.gov.ir و وارد شدن به بخش اظهارنامه الکترونیک.

۲. انتخاب یکی از این پنج مورد: اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی، اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی، اظهارنامه ارزش افزوده، اظهارنامه اجاره املاک، اظهارنامه مالیات بر درآمد مشاغل خودرو.

۳. پیش‌ثبت‌نام با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه.

۴. تکمیل جداول اطلاعاتی برای مودیان حقیقی و پر کردن جدول‌های مالی و ترازنامه برای مودیان حقوقی.

۵. ثبت‌نام الکترونیکی تا آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی و ارسال مدارک.

۶. راستی‌آزمایی اطلاعات اظهارشده مودیان توسط کارشناسان اداره مالیات.

۷. صدور قبض الکترونیکی مالیات و پرداخت آنلاین آن.

 

 

اظهارنامه مالیاتی سال 1400

 

نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی

از آنجایی که ثبت‌نام اظهارنامه نیاز به نام کاربری و رمز عبور در سامانه سازمان مالیاتی دارد، حتماً آنها را جایی یادداشت نمایید تا به آنها دسترسی داشته باشید. اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی در دو قالب انفرادی و مشارکتی قابل تسلیم است که بسته به شرایط مودی باید انتخاب شود. گفتنی است اطلاعاتی که در این سامانه درج می‌شوند قابل تغییر نیستند. بنابراین، پیش از ثبت نهایی اطلاعات عملکردی شخصیت‌های حقوقی بهتر است یک بار دیگر آنها را مرور کرد. نکته دیگری که پیش از به پایان رسیدن آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی باید به آن توجه کرد این است که تنظیم تنها یک اظهارنامه برای واحدهای مشارکتی کافی است و نیازی به تفکیک شرکا وجود ندارد. همچنین مطابق با ماده ۱۰۱ قانون مالیات‌های مستقیم، ارسال اظهارنامه‌های الکترونیکی مشمول معافیت‌های بیشتر باید در اولویت قرار بگیرند. در صورتی که با پیغام خطا مواجه می‌شوید، باید از ثبت وکالت‌نامه مالیاتی در دفاتر اسناد رسمی و اعتبار داشتن تاریخ گواهی الکترونیک آن اطمینان حاصل فرمایید.

جریمه عدم تسلیم اظهارنامه

سال مالیاتی شرکت‌های تجاری در اساسنامه آنها مشخص می‌شود. بنابراین اگر با مهلت قانونی تعیین‌شده مطابقت نداشته باشد، درآمد شرکت‌ها بر مبنای سال مالی خود آنها محاسبه می‌شود. باید اشاره کرد که اگر مودیان تا آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اقدامات لازم برای ثبت قانونی آن را انجام ندهند، جریمه‌های سنگینی در انتظار آنها خواهد بود. محرومیت از معافیت‌ها و تعلق نگرفتن مشوق‌ها جزو همین جریمه‌ها است. تنظیم اظهارنامه مالیاتی نیازمند تخصص و تجربه است و کارشناسان حقوقی موسسات ثبتی مجاز مانند آسان‌ثبت بهترین راهنمایان برای طی کردن این مسیر هستند.

 

فیلم/آموزش ثبت اظهارنامه مالیاتی الکترونیک سال 1400

 
ارسال نظر
آخرین اخبار