سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس
با رأی نمایندگان؛

بازگشت طرح «اقدام متقابل علیه آمریکا» به کمیسیون امنیت ملی

طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، جهت اصلاح برخی مواد به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۱۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، در ابتدای جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

پیش از آغاز بررسی جزئیات این طرح، محمدعلی پورمختار در تذکری گفت: این طرح دوفوریتی باید مجدداً مورد بررسی قرار گیرد.

وی خواستار ارجاع این طرح به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد تا مصوبه‌ای قوی و قابل اجرا به صحن علنی مجلس ارائه شود.

در ادامه، علی ادیانی راد نماینده مردم قائمشهر در اخطار قانون اساسی گفت: نمایندگان با رأی کم نظیر دوفوریت و کلیات طرح مقابله با آمریکا را به تصویب رساندند.

وی افزود: به نظر می‌رسد متن و برخی واژگان این طرح مغایر با اصول ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی است.

ادیانی تأکید کرد: مجلس اراده برخورد متقابل با رفتار آمریکا در تروریست خواندن سپاه را دارد. به نظر می‌رسد این طرح اراده محکم مجلس را اثبات نمی‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد استکبارستیزی مجلس، این طرح باید اصلاح شود تا مشت محکمی به یاوه گویی‌های کاخ سفید باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس این اخطار را وارد دانست و گفت: ملاحظاتی که در مغایرت این طرح با بندهای ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی وجود دارد قابل توجه است و اگر نمایندگان موافقت کنند این طرح به کمیسیون امنیت ملی ارجاع می‌شود.

در پایان، نمایندگان با ۱۸۵ رأی موافق، ۱۳ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲ نماینده حاضر در مجلس طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند تا جزئیات این طرح مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از کمیسیون امنیت ملی خواست در جلسه‌ای فوق العاده طرح فوق را اصلاح کرده و گزارش آن را صبح سه شنبه به مجلس ارائه کند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار