ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت

عراقچی: اختلاف نظر به نحوه بازگشت طرفین به برجام ارتباط دارد

معاون وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد کشورمان در مذاکرات احیای برجام اعلام کرد که مسائل کلیدی در این مذاکرات همچنان حل نشده و طرفین در خصوص نحوه بازگشت به برجام اختلافاتی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 09
کد خبر: ۹۱۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان روز سه‌شنبه با اعلام اینکه برخی اختلافات پیرامون نحوه بازگشت به برجام همچنان در مذاکرات وین حل نشده است، تأکید کرد که از هم‌اکنون نمی‌توان پیش‌بینی کرد که دور آتی مذاکرات وین، دو پایانی مذاکرات خواهد بود.

 

عراقچی با اشاره به نشست خود با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: امروز (چهارشنبه 19 خرداد ماه) در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، توضیحات مفصلی از آخرین وضعیت مذاکرات وین ارایه دادم، نمایندگان محترم نیز سؤالات و دغدغه‌هایی داشتند که پاسخ‌ها و توضیحات لازم را خدمتشان ارایه کردم.

 

مذاکره‌کننده ارشد کشورمان در وین که با خبرگزاری خانه ملت گفتگو می‌کرد، افزود: هر بار بعد از پایان مذاکرات خدمت نمایندگان می‌رسم و این ناشی از تعامل بسیار خوب با نمایندگان است. در این جلسات نکاتی مطرح می‌شود که برای ما روشنگر است و به پیشرفت مذاکرات کمک می‌کند.

 

عراقچی در ادامه اظهار کرد: مذاکرات به نقطه‌ای رسیده که برخی مسائل کلیدی هنوز در آن باقی مانده و باید در مورد آنها تصمیم‌گیری شود. ما هفته آینده دور جدید مذاکرات را آغاز خواهیم کرد و امیدواریم که در موضوعات مختلف پیشرفت داشته باشیم ولی درباره اینکه دور آخر مذاکرات باشد یا خیر، قضاوت زود است.

 

مسئول تیم مذاکره‌کننده ایران گفت: اختلاف نظرها درباره مسائل، جدید نیست؛ در واقع اختلاف نظر در خصوص موضوع‌هایی اصلی در ارتباط با نحوه بازگشت طرفین به توافق است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار