وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد
سامانه «انتخاب ایران» راه اندازی شد؛

جزئیات برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک در ۲۴ استان

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور درباره میزان آمادگی‌ و اقدامات انجام شده برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر شجاعان رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور در جلسه ستاد انتخابات استان تهران اظهار کرد: امروز آخرین هماهنگی هایمان را در استان تهران انجام دادیم. فرمانداران توصیه‌هایی داشتند و ما هم نکاتی را به آن‌ها گفتیم. فردا هم یک مانور سراسری داریم و تعدادی از شعب را فعال خواهیم کرد و تست‌های لازم را انجام می دهیم تا بتوانیم بدون مشکل انتخابات را برگزار کنیم.

 

وی ادامه داد: توضیحاتی را در خصوص شیوه مانیتورینگ شعب و پایش از طریق سامانه جامعه انتخابات و تمهیدات، نظارتی را که باید داشته باشند ارائه کردیم و اقداماتی را هم که انجام داده ایم مطرح کردیم. تجمیع آرا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و شیوه تجمیع آرا، هماهنگی‌هایی را که با شورای نگهبان در خصوص تجمیع آرا از شعب و برنامه ریزی‌هایی که در این خصوص انجام گرفته و همچنین ارتباطات، احراز هویت را خدمت این عزیزان توضیح دادیم.

 


شجاعان تصریح کرد: در ۲۴ استان انتخابات را تمام الکترونیک انجام خواهیم داد. در انتخابات تمام الکترونیک، که مردم برای انتخابات شورا‌ها مراجعه می‌کنند، به جای تعرفه کاغذی یک تعرفه الکترونیکی دریافت می‌کنند و با کارت الکترونیک به دستگاه مراجعه می‌کنند و از طریق آن رای خود را ارائه خواهند کرد. این گام مهمی در این حوزه است و سرعت و دقت در شمارش آرا را بیشتر خواهد کرد.

 

وی بیان کرد: در این دوره برای اولین بار یک نرم افزاری را آماده کردیم و مردم با مراجعه به سایت می‌توانند موارد مختلفی را مشاهده کنند. از جمله آن‌ها این است که کلیه داوطلبان در تمامی انتخابات‌هایی که پیش رو است یک صفحه در سامانه دارند و مردم می‌توانند کلیه اطلاعات داوطلب که مورد تایید ما است را مشاهده کنند و مردم می‌توانند دقیقا حرف‌هایی که از سوی داوطلب گفته شده را مشاهده کنند، چون در فضای مجازی مباحث زیادی به نقل از داوطلبان مطرح می‌شود که قابل اعتماد نیست.

 

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور گفت: در اخذ رأی مردم می توانند شعب اخذ رأی را در سامانه انتخاب ایران ملاحظه کنند و سه شعبه توصیه شده از نظر خلوت بودن و نزدیکی نمایش داده می شود. نزدیک به ده هزار شعبه در این دوره اضافه شده که و این باعث شده شرایط مناسب تری را داشته باشیم.

 

در شورا‌های اسلامی شهر و روستا ۷۴ هزار شعبه اخذ رای داریم و برای انتخابات ریاست جمهوری ۷۰ هزار شعبه را داریم.

 

وی افزود: تمام فرایند‌ها را می‌توانیم به صورت الکترونیکی انجام دهیم و فقط دو فرایند اخذ رأی و شمارش آرا به صورت الکترونیکی انجام نمی‌شود.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار