پیش بینی هوای تهران فردا سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵/ تهران از فردا خنک می‌شود؟ آخرین خبر‌ها از وضعیت جاده‌ها / یک‌طرفه شدن کندوان و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت فوق‌العاده خاص پرستاران + جزئیات و زمان اجرا نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد توقیف کشنده رنو با رانندگی نوجوان ۱۴ ساله در محور فراهان ثبت نام آزمون دفتر یاری آغاز شد / تاریخ و محل برگزاری آزمون و نحوه توزیع کارت جزئیات حکم جدید رتبه‌بندی معلمان جسد حمیدرضا رجب‌زاده پیدا شد ماجرای پیامک مشمولان سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ چیست؟ جزییات نادرترین خورشیدگرفتگی کامل ۲۰۲۶ / زمان و نکات مهم GTA ۶ کی منتشر می‌شود؟ تاریخ انتشار GTA VI اعلام شد جزئیات جدید درباره زمان اعلام نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی به کجا رسید؟ آغاز ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی / داوطلبان بخوانند ماجرای پیامک «مشمول سهمیه جنگ هستید» چیست؟ کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت

چند نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش فرصت قبولی دارند؟

چند نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش فرصت قبولی دارند؟ وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای بازگشایی مدارس گفت: تلاش ما باز شدن مدرسه در سال تحصیلی آینده است که لازمه این کار واکسیناسیون معلمان است و این موضوع مهم از اولویت‌های وزارت بهداشت است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر  محسن حاجی میرزایی در جمع فرهنگیان استان سمنان اظهار کرد: در خصوص نیروی انسانی نکته اساسی این است که در درجه اول بتوانیم به نیروی باکیفیت دست پیدا کنیم و دسترسی به معلمان با قابلیت، از حقوق دانش آموزان است.

وی که در جمع فرهنگیان استان سمنان به صورت حضوری و مجازی سخن می گفت، با بیان اینکه داشتن امنیت شغلی از مطالبات معلمان است و همواره نسبت به این موضوع دغدغه‌مند بوده‌ایم و تعهدات قانونی خود در جذب معلمان را انجام داده‌ایم، گفت: ۱۰۰ هزار نفر طی سال‌های مختلف با این نهاد همکاری کردند و توقع استخدام دارند که در میان آنها افرادی با ۶۰سال سن یا افرادی که رشته تحصیلی آنان تناسبی با ماموریت آموزش و پرورش ندارد نیز هستند.

ظرفیت آزمون استخدامی تیرماه

وزیر آموزش و پرورش با اعلام این خبر که در آزمون استخدامی تیرماه سال جاری، ۲۰ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد، اظهار کرد: تلاش ما همواره ساماندهی بر مبنای چارچوب و اصولی بود که در حق کسی اجحاف نشود و همه مساعی خود را به کار بستیم تا در قبال افرادی که قانون برای آنان تعیین تکلیف کرده غفلت و کوتاهی صورت نگیرد.

وی ادامه داد: وضعیت نیروی انسانی باید به گونه‌ای شایسته به سامان برسد برای همین و دفاع از حقوق معلمان و دانش آموزان مصوبه‌ای را در شورای عالی فرهنگی مصوب کردیم تا استخدام معلمان از بین بهترین داوطلب‌ها احصا شده و شرط جذب نیز گذراندن آزمون در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی است و هرکسی ویژگی لازم را داشت به کار گرفته می‌شود.

حاجی میرزایی با بیان اینکه به تدریج به سمت رفع نگرانی فرهنگیان و تضمین امنیت شغلی حرکت خواهیم کرد، گفت: طرح رتبه بندی یکی از مطالبات جامعه فرهنگیان و از مولفه‌های سند تحول است. هدف رتبه‌بندی تنها افزایش حقوق نیست در رتبه بندی معیار، استخراج صلاحیت‌های حرفه‌ای و عمومی معلمان است و مجالی ایجاد می‌کند تا معلمان صلاحیت خود را ارتقا دهند.

وی رأی مجلس نسبت به این موضوع را در زمره بی‌نظیرترین حمایت‌ها توصیف کرد و افزود: اختصاص رتبه‌بندی افراد بر اساس احراز صلاحیت‌هاست و ما دنبال این هستیم معلمان از امتیاز برابر با کارمندان سایر دستگاه‌ها برخوردار شوند و تلاش می‌کنیم قبل از پایان کار دولت این طرح اجرایی شود.

کاهش فاصله حقوق فرهنگیان

کاهش فاصله حقوق فرهنگیان با سایر مشاغل و کارکنان و افزایش فوق العاده ویژه از دیگر موضوعاتی بود که حاجی میرزایی به آن اشاره و اظهار کرد: سازمان امور اداری دستوری صادر کرده که به محض تصویب، این طرح هم اجرا خواهد شد.

پیش از سخنان وزیر آموزش و پرورش هفت نفر از فرهنگیان استان سمنان به نمایندگی از مربیان پرورشی، مربیان پیش دبستانی و آموزگاران دوره‌های ابتدایی، دبیران و هنرآموزان و مدیران دوره‌های ابتدایی و متوسطه دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

حاجی میرزایی همچنین با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای بازگشایی مدارس گفت: تلاش ما باز شدن مدرسه در سال آینده است که لازمه این کار واکسیناسیون معلمان است و این موضوع مهم از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به محدودیت‌هایی که کرونا در فرآیند آموزش ایجاد کرده، گفت: ارائه آموزش در این شرایط کمی دشوار شده اما با وجود همه محدودیت‌ها، امر تعلیم و تربیت معلق نماند و در بستر مجازی به فعالیت کیفی خود ادامه داد.

وزیر آموزش‌ و پرورش به دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به این نهاد و اجرای سند تحول بنیادین اشاره و بیان کرد: مقام معظم رهبری عنایت ویژه‌ای به آموزش‌وپرورش دارند و آینده کشور در گروی نظام تعلیم و تربیت است. از این‌رو سند تحول بنیادین ظرفیتی مهم است که مورد تأیید معظم له قرار گرفته و اولویت این نهاد هم اجرای درست مفاد این سند است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنای کار چرخش از آموزش به سمت تربیت است، افزود: بخش‌های تربیتی شامل بخش اخلاقی، عبادی، اجتماعی و اقتصادی و بدنی از چارچوب‌های این سند است./بانک اول

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار