آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

جزئیات جذب ۱۰ هزار معلم کارنامه سبز

جزئیات جذب ۱۰ هزار معلم کارنامه سبز نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات نحوه جذب ۱۰ هزار کارنامه سبز، تصریح کرد: آموزش و پرورش می‌تواند بخش مهمی از کمبود نیروی انسانی خود را از پذیرفته شدگان در آزمون جبران کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۸۳۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر کمال حسین پور  با اشاره به کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش، عنوان کرد: مهیا کردن شرایط برای جذب ۱۹۷ هزار معلم و سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به یکی از دغدغه‌های مهم نمایندگان مجلس تبدیل شده است.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به درخواست از رئیس سازمان اداری و استخدامی و وزارت آموزش و پرورش در رابطه با جذب معلمان کارنامه سبز اظهار داشت: هم اکنون وزارت آموزش و پرورش با کمبود 197 هزار معلم مواجه است که با پیگیری‌های مجلس به ویژه از طریق کمیسیون آموزش نسبت به جذب حدود 10 هزار از این عزیزان اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: از این رو مهیا کردن شرایط برای جذب 197 هزار معلم و سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به یکی از دغدغه‌های مهم نمایندگان مجلس تبدیل شده است.

حسین پور ادامه داد: کارنامه افرادی که در مرحله اول هشتمین آزمون متمرکز دستگاه‌های اجرایی آموزش و پرورش قبول شده‌اند، سبز است موضوعی که نشان دهنده کسب رتبه و صلاحیت علمی آنها به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بنابراین با توجه به کمبود شدید نیرو در آموزش و پرورش سازمان اداری و استخدامی باید مجوز ردیف‌های استخدامی کارنامه سبزها را براساس شاخص‌هایی چون رشته و جنسیت بومی گزینی و اخذ سهمیه منطقه صادر کند.

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: در این شرایط وزارت آموزش و پرورش می‌تواند معلمان را جذب و برای پیمودن دوره‌های آموزشی لازم به دانشگاه فرهنگیان معرفی کند.

وی افزود: تاکنون با پیگیری از مسئولان و معاونان وزارت آموزش و پرورش، با صدور مجوز ردیف استخدامی حدود 10 هزار نفر موافقت شده و وزارت آموزش و پرورش باید بر اساس رشته، جنسیت، بومی گزینی و اخذ سهمیه منطقه، اقدام به جذب کارنامه سبز‌های سراسر کشور اعم از پیرانشهر و سردشت کند.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین هر استان به نسبت سهمیه باقیمانده، سهم خود را از جذب کارنامه سبز دارد و این سهم برای هر استان محفوظ خواهد بود و در نهایت فهرست پذیرفته شدگان هر استان بر اساس کارنامه داوطلبان احراز شده و چنانچه فردی تمایل به حضور در استان و منطقه پذیرفته شده را نداشته باشد، اولویت به داوطلبان بومی استان اختصاص می‌یابد./خانه ملت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محبوبه شیردل انجی خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
0
0
بسم الله الرحمن الرحیم کارنامه سبز ها چه ویژ ه گیهایی دارند .بفرستید.احتمالا آستینهاتاشروع قسمت ساعد باز .....جوراب ندارند.یا
یا برق ناخن زدند .ابروان قهوه ای تاتو شده ی کوتاه از واجبات لاخ لتخ مو حتما هست .
محبوبه شیردل انجی خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
0
0
بسم الله الرحمن الرحیم کارنامه سبز ها چه ویژ ه گیهایی دارند .بفرستید.احتمالا آستینهاتاشروع قسمت ساعد باز .....جوراب ندارند.یا
یا برق ناخن زدند .ابروان قهوه ای تاتو شده ی کوتاه از واجبات لاخ لتخ مو حتما هست .
پرطرفدارترین اخبار