ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

لغو سفر آیت‌الله رئیسی به اصفهان

رئیس ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در استان اصفهان با اشاره به حساسیت ویژه آیت الله رئیسی نسبت به سلامت عمومی و عدم بروز کوچک‌ترین تهدید برای سلامت مردم، از لغو سفر آیت الله سید ابراهیم رئیسی به اصفهان بدین سبب خبر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید رضا مرتضوی در این خصوص اظهار داشت: با وجود پیش‌بینی سخت‌گیرانه‌ترین و دقیق‌ترین پروتکل‌های بهداشتی و تمهیدات حفاظتی ویژه، به منظور حفظ سلامت مردم و میزبانی شایسته از آیت الله رئیسی در اصفهان، با عنایت به پیش‌بینی استقبال زایدالوصف مردم و تأکید ایشان مبنی بر حساسیت بیش از پیش نسبت به سلامت مردم در جریان دیدارهای عمومی، سفر آیت الله رئیسی به اصفهان لغو شد.

 

وی با اشاره به شوروشوق ایجاد شده در میان اقشار مختلف مردم از زمان انتشار خبر حضور آیت الله رئیسی در اصفهان، تصریح کرد: در روزهای گذشته خیل کثیری از گروه‌های مختلف مردم اصفهان با حضور در ستادهای آیت الله رئیسی در اقصی نقاط این استان، آمادگی و اشتیاق خود به منظور کمک در میزبانی هرچه بهتر از ایشان را ابراز کردند.

 

رئیس ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در استان اصفهان بیان کرد: در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با تمرکز بر گفتمان غنی و ارزشمند آیت الله رئیسی که از طریق رسانه‌های دیداری شنیداری و فضای مجازی در دسترس عموم قرار می‌گیرد، مردم ولایتمدار استان اصفهان از راه دور با ایشان بیعت خواهند کرد و ان‌شاالله تجلی این بیعت راستین در روز 28 خردادماه به منصه ظهور خواهد رسید.

ارسال نظر