دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

واکنش بطحایی به آمار یونیسف درباره دانش‌آموزان سیل‌زده بازمانده از تحصیل

وزیر آموزش و‌ پرورش نوشت: ظاهراً دفتر یونیسف در ایران آماری درباره بازماندگان از تحصیل به‌خاطر سیل منتشر کرده که از اساس ناصحیح است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۴۷
به گزارش  راهبرد معاصر ؛ سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و‌ پرورش در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: "ظاهراً دفتر یونیسف در ایران آماری از بازماندگان از تحصیل به‌خاطر سیل منتشر کرده که از اساس ناصحیح است.

به‌ غیر از معدود مواردی در خوزستان که به‌دلیل اسکان هموطنان سیل‌زده در مدرسه هنوز امکان تشکیل کلاس فراهم نشده است در سایر مناطق و استان‌ها با همت معلمان عزیز دانش‌آموزان با روشهایی مثل سرویس ایاب و ذهاب رایگان، کانکس، کلاس‌های ویژه و... مشغول تحصیل شده‌اند".

به‌تازگی دفتر نمایندگی یونیسف در ایران با اشاره به آماری از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل بر اثر سیل، اعلام کرده است: سیل‌های ویرانگر در سه‌چهارم استان‌های ایران بیش از 10میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است که از این تعداد 2میلیون نفر در معرض آسیب شدید قرار گرفته و 500هزار نفر نیز از خانه‌هایشان آواره شده‌اند.

نیمی از این افراد را کودکان تشکیل می‌دهند، علاوه بر این، بیش از هزار مجموعه بهداشتی و هزار مدرسه تخریب شده یا به‌شدت آسیب دیده‌اند؛ در نتیجه 100هزار کودک از مدرسه محروم مانده‌اند و هزاران نفر نیز به مراقبت‌های بهداشتی اولیه دسترسی ندارند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار