دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

تصادفی که از یک کودک ۵ ساله نابغه ساخت!

یک جوان هندی توانست مقام نخست جام‌جهانی محاسبات ذهنی را از آن خود کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به تازگی جام‌جهانی محاسبات ذهنی به عنوان بخشی از "المپیاد ورزش‌های ذهنی"(MSO) در لندن برگزار شد و یک آسیایی شگفتی آفرید.

این جوان ۲۰ ساله به نام "نیلاکانتا بهانو"(Neelakantha Bhanu ) اولین فرد آسیایی است که مقام اول جام‌جهانی محاسبات ذهنی را کسب می‌کند.

تاکنون در تاریخ ۲۳ ساله برگزاری این مسابقات، سابقه نداشته که یک فرد غیراروپایی این عنوان را به دست آورد.

عملکرد بهانو به قدری خیره‌کننده بود و از دیگران بهتر عمل کرد که داوران او را وادار به انجام محاسبات اضافی‌تر کردند تا تعجب و ابهام آن‌ها رفع شود.

اما نیلاکانتا در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفته که اعجوبه نیست و نمی‌خواهد او را با این عنوان صدا کنند. زیرا او معتقد است کلمه "اعجوبه" به نوبه خود کمی نگران کننده است.

در سال ۲۰۰۵ میلادی زمانی که نیلاکانتا ۵ ساله بود، هنگامی‌ که سوار بر اسکوتر پسر عمویش در حال بازی بود، مورد اصابت یک کامیون قرار گرفت و ضربه سختی به سر او وارد شد.

جمجه او شکسته بود و به چندین عمل جراحی و ۸۵ بخیه نیاز داشت.

پزشکان او را به مدت یک هفته در کمای ناشی از مصرف دارو قرار دادند و به والدین او گفتند که ممکن است عملکرد شناختی کودک آن‌ها تحت تاثیر این ضربه قرار گیرد. پس از این تصادف او به مدت یک سال در بستر بود.

نیلاکانتا می‌گوید که این تصادف تعریف او از "سرگرمی"ر ا تغییر داد. او شطرنج بازی کردن و حل معما را آموخت تا ذهن خود را فعال و مشغول نگه دارد.

خانواده او نیز در آن سال تمام آینه‌های خانه را جمع کردند تا فرزندشان جای زخم را روی سرش نبیند و توجهی به این زخم نداشته باشد.

 زمانی‌که نیلاکانتا در سن ۱۰ سالگی بود، مقام سوم یک مسابقه علوم حساب(یکی از شاخه‌های ریاضی) را کسب کرد.

او پس از ۱۳ سالگی، در زمینه سریع‌ترین محاسبات انسانی، ضرب قدرتی، محاسبات قوی تفریق و ریاضی ذهنی چهار رکورد جهانی را جابه جا کرد و نام کشور خود یعنی هند را به زبان‌ها انداخت.

موفقیت اخیر نیلاکانتا یعنی کسب مقام نخست در جام‌جهانی محاسبات ذهنی توجه رئیس جمهور هند و معاونش را جلب کرد و این دو مقام پیروزی نیلاکانتا را به او تبریک گرفتند.

 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار