از دست دادن صدای زن انگلیسی پس از تزریق دوز دوم واکسن استرازنکا صحت دارد؟-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

از دست دادن صدای زن انگلیسی پس از تزریق دوز دوم واکسن استرازنکا صحت دارد؟

یک زن انگلیسی ادعا می‌کند پس از تزریق دوز دوم واکسن «آکسفورد-آسترازنکا» دیگر قادر به صحبت نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۸۱

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از روزنامه دیلی میل، سوفیا گومس ۴۳ ساله، از ویسبک در کمبریج شایر انگلیس معتقد است که یک واکنش شدید آلرژیک داشته است که چند ساعت پس از تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا در ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت)، وی را از صحبت کردن باز داشته است.

 

گومس گفت: پزشکان بیمارستان «کینگ لین» در «نورفولک» که پس از بروز این واکنش عجیب و غریب به آنجا رفته بود، گلوی وی را اسکن کردند و هیچ مشکلی پیدا نکردند.

 

این زن ۴۳ ساله به مدت یک هفته در این بیمارستان بستری بود و چندین متخصص وی را معاینه کردند اما هیچ یک نتوانستند وضعیت وی را توضیح دهند.

 

گومس، علت این عارضه را تزریق این واکسن می داند. یک استاد دانشگاه ادینبورگ گفت که از دست دادن صدا به احتمال زیاد اتفاقی بوده است.

 

سازمان تنظیم دارو در انگلیس (MHRA ) اعلام کرد: هیچ مدرکی وجود ندارد که از دست دادن صدای خانم گومس با تزریق این واکسن مرتبط باشد.

 

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع یافته است.

 

بر اساس آخرین آمارها از زمان شیوع ویروس کرونا تا امروز سه میلیون و ۷۴۴ هزار و ۲۹ نفر در جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

 

واکسیناسیون در بسیاری از کشورها علیه این ویروس در حال انجام است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار