هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس برنی سندرز: آمریکا نباید وارد جنگ غیرقانونی نتانیاهو علیه ایران شود اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی  شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است

از دست دادن صدای زن انگلیسی پس از تزریق دوز دوم واکسن استرازنکا صحت دارد؟

یک زن انگلیسی ادعا می‌کند پس از تزریق دوز دوم واکسن «آکسفورد-آسترازنکا» دیگر قادر به صحبت نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۸۱

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از روزنامه دیلی میل، سوفیا گومس ۴۳ ساله، از ویسبک در کمبریج شایر انگلیس معتقد است که یک واکنش شدید آلرژیک داشته است که چند ساعت پس از تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا در ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت)، وی را از صحبت کردن باز داشته است.

 

گومس گفت: پزشکان بیمارستان «کینگ لین» در «نورفولک» که پس از بروز این واکنش عجیب و غریب به آنجا رفته بود، گلوی وی را اسکن کردند و هیچ مشکلی پیدا نکردند.

 

این زن ۴۳ ساله به مدت یک هفته در این بیمارستان بستری بود و چندین متخصص وی را معاینه کردند اما هیچ یک نتوانستند وضعیت وی را توضیح دهند.

 

گومس، علت این عارضه را تزریق این واکسن می داند. یک استاد دانشگاه ادینبورگ گفت که از دست دادن صدا به احتمال زیاد اتفاقی بوده است.

 

سازمان تنظیم دارو در انگلیس (MHRA ) اعلام کرد: هیچ مدرکی وجود ندارد که از دست دادن صدای خانم گومس با تزریق این واکسن مرتبط باشد.

 

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع یافته است.

 

بر اساس آخرین آمارها از زمان شیوع ویروس کرونا تا امروز سه میلیون و ۷۴۴ هزار و ۲۹ نفر در جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

 

واکسیناسیون در بسیاری از کشورها علیه این ویروس در حال انجام است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار