پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

زاکانی: باید 37 سیاست ابلاغی کلان کشور را عملیاتی کنیم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برنامه ریزی کرده‌ایم تا 10500 قانون موجود را در سه سال اول به 43 جلد قانون مادر تبدیل کرده و در این قالب، 37 سیاست ابلاغی کلان کشور را عملیاتی کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 15
کد خبر: ۹۱۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری امشب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، به تشریح برنامه‌های خود در انتخابات و برای اداره دولت آینده پرداخت.

مهمترین محورهای سخنان زاکانی در این برنامه به شرح زیر است؛

- 10 مانع بر سر راه تولید شناسایی شده است؛ اولین مانع، مقرات بی‌دلیلی است که بند پای تولیدکننده است، مالیات و بی‌عدالتی هم از دیگر موانع پیش روی تولیدکنندگان است.

- در خصوص تامین مالی تولید، 3 راه را پیشنهاد می‌کنیم؛ یک راه تامین مالی توسط دولت است که در این رابطه باید رانت مولد ایجاد شود. راه دوم این است که بانک‌ها از حالت رقیب تولیدکننده باید خارج شوند و در خدمت دولت قرار بگیرند؛ در این خصوص، از طریق بانک مرکزی بانک‌های خصوصی کنترل خواهند شد تا دست به بنگاهداری نزنند.

- بانکی که در حال بنگاهداری است و در خدمت تولید نیست، باید بسته شود.

- راه سوم نیز از طریق هدایت نقدینگی به سمت تولید است. در این رابطه، باید ابتدا جلوی خلق پول جدید و بی‌پشتوانه گرفته شود و سپس با تعریف بسته‌هایی در بورس، نقدینگی به سمت تولید هدایت شود.

- 37 سیاست ابلاغی داریم که فقط یکی از آنها یعنی سیاستهای کلی اصل 44 تبدیل به قانون شده است؛ 36 مورد دیگر از جمله سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تبدیل به قانون نشده است.

- برنامه داریم که 10500 قانون موجود را در سه سال اول به 43 جلد قانون مادر تبدیل کنیم و در این قالب، 37 سیاست ابلاغی کلان کشور را عملیاتی کنیم.

- دنباله 9 پیشران اقتصادی تعریف شده را در بنگاههای کوچک و قانونی دنبال می‌کنیم.

ارسال نظر