حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند

توضیحات اولیانوف درباره دیدار با هیات ایران در وین

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد، او و هیأت روسی امروز پنجشنبه با هیات ایرانی حاضر در مذاکرات درباره برجام در پایتخت اتریش دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۲۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در پیامی توییتری از ادامه رایزنی‌ها در پایتخت اتریش با موضوع احیای برجام خبر داد.

میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در توییت خود نوشت: «مذاکرات وین شامل جلسات متعدد در قالب‌های مختلف دوجانبه، سه جانبه، با ایران، بدون ایالات متحده و غیره است. امروز، یک بار دیگر ما با همکاران ایرانی تبادل نظر کردیم». 

این مقام روسیه در توییت خود عکسی از دیدار هیأت‌های مسکو و تهران منتشر کرد که در آن سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران در وین هم حضور دارد.

عراقچی شنبه هفته جاری بعد از‌ آغاز ششمین دور مذاکرات در وین با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعا توافق نخواهد کرد، گفت: فکر نمی‌کنم ظرف هفته جاری بتوانیم به جمع بندی نهایی در وین برسیم.

رئیس‌ هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین در گفت‌وگو با شبکه «پرس‌ تی‌وی» تصریح کرد که طرف‌های مذاکره‌کننده در خصوص برجام باید به جمهوری اسلامی ایران تضمین دهند که اتفاقات گذشته‌ مجدداً در آینده تکرار نخواهد شد.

این دیپلمات ایرانی تصریح کرد: «در وهله اول آن‌ها باید به جمهوری اسلامی ایران اطمینان دهند آن‌چه که در گذشته رخ داده است‌، در آینده مجدداً تکرار نخواهد شد و برای تحقق این امر نیاز به بحث‌های حقوقی، فنی و سیاسی زیادی است و تاجایی که لازم باشد به این بحث‌ها ادامه خواهیم داد».

وی در ارتباط با روند پیشرفت مذاکرات وین تصریح کرد: «هنوز موارد فنی زیادی برای رسیدن به توافق نهایی وجود دارد که باید حل شود»/فارس

کلمات کلیدی: میخائیل اولیانوف
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار