دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند

توضیحات اولیانوف درباره دیدار با هیات ایران در وین

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد، او و هیأت روسی امروز پنجشنبه با هیات ایرانی حاضر در مذاکرات درباره برجام در پایتخت اتریش دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۲۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در پیامی توییتری از ادامه رایزنی‌ها در پایتخت اتریش با موضوع احیای برجام خبر داد.

میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در توییت خود نوشت: «مذاکرات وین شامل جلسات متعدد در قالب‌های مختلف دوجانبه، سه جانبه، با ایران، بدون ایالات متحده و غیره است. امروز، یک بار دیگر ما با همکاران ایرانی تبادل نظر کردیم». 

این مقام روسیه در توییت خود عکسی از دیدار هیأت‌های مسکو و تهران منتشر کرد که در آن سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران در وین هم حضور دارد.

عراقچی شنبه هفته جاری بعد از‌ آغاز ششمین دور مذاکرات در وین با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعا توافق نخواهد کرد، گفت: فکر نمی‌کنم ظرف هفته جاری بتوانیم به جمع بندی نهایی در وین برسیم.

رئیس‌ هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین در گفت‌وگو با شبکه «پرس‌ تی‌وی» تصریح کرد که طرف‌های مذاکره‌کننده در خصوص برجام باید به جمهوری اسلامی ایران تضمین دهند که اتفاقات گذشته‌ مجدداً در آینده تکرار نخواهد شد.

این دیپلمات ایرانی تصریح کرد: «در وهله اول آن‌ها باید به جمهوری اسلامی ایران اطمینان دهند آن‌چه که در گذشته رخ داده است‌، در آینده مجدداً تکرار نخواهد شد و برای تحقق این امر نیاز به بحث‌های حقوقی، فنی و سیاسی زیادی است و تاجایی که لازم باشد به این بحث‌ها ادامه خواهیم داد».

وی در ارتباط با روند پیشرفت مذاکرات وین تصریح کرد: «هنوز موارد فنی زیادی برای رسیدن به توافق نهایی وجود دارد که باید حل شود»/فارس

کلمات کلیدی: میخائیل اولیانوف
ارسال نظر
آخرین اخبار