دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

در گزارش زیر دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما آموزش می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۶۴
به گزارش راهبرد معاصر، امروز قصد داریم دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ۸ عدد

قارچ ورقه شده یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی درشت خرد شده یک عدد

کدوبا پوست خرد شده یک عدد

بادنجان با پوست خرد شده یک عدد

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده را با کمی روغن مایع تفت بدید تا نرم شود.

گوجه فرنگی و قارچ راهم در انتها اضافه کنید و تفت بدید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود.

ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس مقداری روغن بریزید.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید.

آویشن هم بپاشید و در ماهیتابه داغ بریزید و روش را صاف کنید و درش را بذارید تا یکطرف خودش را بگیردو سرخ شود.

وقتی خودش را گرفت میتونید برش بدید و برش‌ها رو به سمت دیگر برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود. بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار بدیدتا روغن اش گرفته شود. در ظرف مناسب بکشید و تزیین کنید و سرمیز ببرید./بیتوته
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار