عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

در گزارش زیر دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما آموزش می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۶۴
به گزارش راهبرد معاصر، امروز قصد داریم دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ۸ عدد

قارچ ورقه شده یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی درشت خرد شده یک عدد

کدوبا پوست خرد شده یک عدد

بادنجان با پوست خرد شده یک عدد

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده را با کمی روغن مایع تفت بدید تا نرم شود.

گوجه فرنگی و قارچ راهم در انتها اضافه کنید و تفت بدید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود.

ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس مقداری روغن بریزید.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید.

آویشن هم بپاشید و در ماهیتابه داغ بریزید و روش را صاف کنید و درش را بذارید تا یکطرف خودش را بگیردو سرخ شود.

وقتی خودش را گرفت میتونید برش بدید و برش‌ها رو به سمت دیگر برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود. بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار بدیدتا روغن اش گرفته شود. در ظرف مناسب بکشید و تزیین کنید و سرمیز ببرید./بیتوته
ارسال نظر