کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا می‌خواهد توافق برجامی قبل از آغاز به کار دولت جدید ایران نهایی شود

یک مقام آمریکایی گفته دولت این کشور می‌خواهد توافق در خصوص بازگشت واشنگتن به برجام نهایی شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد توافق در خصوص بازگشت به برجام قبل از آغاز به کار دولت جدید ایران نهایی شود.

 

این مقام آمریکایی  گفته چنانچه روند مذاکرات به ماه آگوست که دوران انتقال ریاست‌جمهوری در ایران است کشیده شود، «نگران‌کننده» خواهد بود. او گفت: «اگر قبل از تشکیل دولت جدید به توافق نرسیم، مسئله اینکه رسیدن به توافق تا چه حد در دسترس است نگران‌کننده خواهد بود.»

 

پیش از این «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با یک روزنامه ایتالیایی گفته بود برای حصول توافق «لازم است منتظر تشکیل دولت جدید در ایران ماند.»

مقام آمریکایی گفته این چارچوب زمانی «نگران‌کننده» است، نه به خاطر اینکه یک دولت محافظه‌کار قدرت را در ایران به دست می‌گیرد بلکه به این خاطر که هر چقدر مذاکرات، بدون وقوع گشایشی خاص ادامه داشته باشند، شانس موفقیت کمتر خواهد بود.

 

وی گفت: «ما برای انجام این کار زمان نامحدود در اختیار نداریم. نمی‌خواهم تقویم زمانی بدهم، اما ممکن است زمان به پایان برسد و ما به این نتیجه برسیم که نمی‌توانیم در زمانی معقول به توافق برسیم.»

این مقام آمریکایی با بیان اینکه تیم فعلی ایران در حال انجام «تعاملات جدی» است گفت می‌توان ظرف چند هفته آتی توافق را نهایی کرد. او گفت واشنگتن قصد ندارد مذاکرات را برای چندین و چند ماه ادامه دهد و تصور می‌کند که خواست ایرانی‌ها هم همین است.

 

او گفت: «نگاه کلی ما به این مسئله بر اساس آنچه که ایرانی‌ها می‌گویند این است که انتخابات اثری بر روند این مذاکرات ندارد و تصمیم‌گیری‌ها قبل و بعد از انتخابات ادامه خواهند داشت و گفت‌وگوها در نتیجه انتخابات مختل نخواهد شد.»

او اضافه کرد: «ما به همان طریقی که تا الان مذاکره کرده‌ایم مذاکره خواهیم کرد. اینکه بعد از روی کار آمدن دولت جدید چه اتفاقی خواهد افتاد مسئله جداگانه‌‌ای است اما امیدوارم قبل از آن زمان بتوانیم به توافق برسیم.»/فارس

 

کلمات کلیدی: برجام جو بایدن
مطالب مرتبط
ارسال نظر