وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

واکنش ایران به آزار و ضرب‌وشتم ایرانیان در انگلیس، استرالیا و نیوزلند

عناصر ضدانقلاب یکی از هم‌وطنان زن ایرانی را در شهر بیرمنگام انگلیس به طرز وحشیانه‌ای مورد ضرب و شتم قرار داده و بر اساس گزارش‌ها، وی از ناحیه سر آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 19
کد خبر: ۹۲۲۴۴
به گزارش راهبرد معاصر، ستاد حقوق بشر ایران با انتشار توییتی در واکنش به آزار و اذیت و ضرب و شتم هموطنان ایرانی در خارج از کشور در روز انتخابات ریاست جمهوری، نوشت: «امروز ایرانیان مقیم انگلیس، استرالیا و نیوزیلند که برای حق تعیین سرنوشت خویش به محل برگزاری انتخابات رفتند، علی‌رغم حضور پلیس مورد آزار و ضرب و شتم قرار گرفتند. این کشور‌ها و کانادا که نیم میلیون ایرانی را از انتخابات محروم کرد، همگی از دفتر «سلطنتی» خط می‌گیرند.»

همزمان با برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، وزارت امور خارجه زمینه اخذ رأی از ایرانیان ساکن دیگر کشور‌ها را نیز فراهم کرده است. در این چارچوب گزارش‌های متعدد از حمله ضدانقلاب به ایرانی‌هایی که به قصد رأی‌دهندگان مراجعه کرده بودند، منتشر شده است.

در یکی از این حوادث که تصاویر آن در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده است، عناصر ضدانقلاب یکی از هم‌وطنان زن ایرانی را در شهر بیرمنگام به طرز وحشیانه‌ای مورد ضرب و شتم قرار داده و بر اساس گزارش‌ها، وی از ناحیه سر آسیب دیده است.

حوادث مشابهی در استرالیا، نیوزیلند و کانادا نیز گزارش شده که همگی از مستعمرات پیشین بریتانیا هستند و همچنان جزء قلمرو ملکه انگلیس محسوب می‌شوند. کانادا و استرالیا همچنان برای انتخاب نخست‌وزیر و یا رئیس جمهور باید با نظرات ملکه انگلیس هماهنگ باشند و ملکه آن‌ها را به عنوان فرمانداران خود در این کشور‌ها تعیین می‌کند و آن‌ها امور کشور را به دست می‌گیرند.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار