پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

واکنش ایران به آزار و ضرب‌وشتم ایرانیان در انگلیس، استرالیا و نیوزلند

عناصر ضدانقلاب یکی از هم‌وطنان زن ایرانی را در شهر بیرمنگام انگلیس به طرز وحشیانه‌ای مورد ضرب و شتم قرار داده و بر اساس گزارش‌ها، وی از ناحیه سر آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 19
کد خبر: ۹۲۲۴۴
به گزارش راهبرد معاصر، ستاد حقوق بشر ایران با انتشار توییتی در واکنش به آزار و اذیت و ضرب و شتم هموطنان ایرانی در خارج از کشور در روز انتخابات ریاست جمهوری، نوشت: «امروز ایرانیان مقیم انگلیس، استرالیا و نیوزیلند که برای حق تعیین سرنوشت خویش به محل برگزاری انتخابات رفتند، علی‌رغم حضور پلیس مورد آزار و ضرب و شتم قرار گرفتند. این کشور‌ها و کانادا که نیم میلیون ایرانی را از انتخابات محروم کرد، همگی از دفتر «سلطنتی» خط می‌گیرند.»

همزمان با برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، وزارت امور خارجه زمینه اخذ رأی از ایرانیان ساکن دیگر کشور‌ها را نیز فراهم کرده است. در این چارچوب گزارش‌های متعدد از حمله ضدانقلاب به ایرانی‌هایی که به قصد رأی‌دهندگان مراجعه کرده بودند، منتشر شده است.

در یکی از این حوادث که تصاویر آن در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده است، عناصر ضدانقلاب یکی از هم‌وطنان زن ایرانی را در شهر بیرمنگام به طرز وحشیانه‌ای مورد ضرب و شتم قرار داده و بر اساس گزارش‌ها، وی از ناحیه سر آسیب دیده است.

حوادث مشابهی در استرالیا، نیوزیلند و کانادا نیز گزارش شده که همگی از مستعمرات پیشین بریتانیا هستند و همچنان جزء قلمرو ملکه انگلیس محسوب می‌شوند. کانادا و استرالیا همچنان برای انتخاب نخست‌وزیر و یا رئیس جمهور باید با نظرات ملکه انگلیس هماهنگ باشند و ملکه آن‌ها را به عنوان فرمانداران خود در این کشور‌ها تعیین می‌کند و آن‌ها امور کشور را به دست می‌گیرند.
ارسال نظر