پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه
حسین مظفر، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛

مشارکت انقلابی و کشیدن دندان طمع دشمن

حسین مظفر، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور پرشکوه ملت در عرصه انتخابات اظهار داشت: در این دوره دشمنان بر طبل تفرقه و یاس کوبیدند و مردم را از پای صندوق های رای برحذر می داشتند و با لطایف الحیلی سعی می کردند پمپاژ ناامیدی پخش کنند. با این وجود مردم انقلابی با حضور پرشکوه خویش توانستند دندان طمع دشمنان را از منافع ملی ما بکندند و چشم دشمنان را کور کنند.
حسین مظفر؛ نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 23
کد خبر: ۹۲۵۴۲

مشارکت انقلابی و کشیدن دندان طمع دشمن

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین مظفر نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با راهبرد معاصر، درباره مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری گفت: ملت ما در دوره های مختلف انقلاب، 42 سال مقابله با استکبار و صبر و تحمل وفاداری خود را نسبت به انقلاب، نظام، شهیدان و رهبری نشان دادند و در هر دوره ای از انتخابات با وجود مشکلات بخاطر اسلام و انقلاب حضور داشتند و مشارکت یافتند و با حضور خود دندان طمع دشمنان را از منافع ملی ما کندند و چشم دشمنان را کور کردند و موجب اقتدار و سرافرازی نظام شدند.

 

وی ادامه داد: همیشه دشمنان و یاوه گویان در صدد تضعیف نظام بودند و تحلیل های غلطی می کنند. یکی از اشتباهات بزرگ این دشمنان و حماقت های آنها این است که مردم ما را نشناختند. مردم ما مشکل دار هستند. نارضایتی از عملکردها دارند اما آن جایی که پای استقلال و عزت و شرافت کشور پیش بیاید، آنجایی که ندای رهبر برسد لبیک می گویند و با تمام وجود حضور پیدا می کنند و تمام توطئه های دشمن را خنثی می کنند همچنین تمام تحلیل های غلط را از بین می برند. باید به این ملت افتخار کرد و این ملت همان ملتی است که امام فرمودند از ملت عصر رسول الله، از ملت عصر امیرالمومنین و از ملت عصر امام حسین نسبت به انقلاب و امامت مسلمین وفادارتر بودند و قابل تقدیر است البته مسئولیت مسئولین در این شرایط بحران ها سخت تر می شود. در این دوره آزمایش در برابر وفاداری مردم سخت تر می شود و آن پاسخ مناسب به مردم و حضور و مشارکت و وفاداری و خدمت به مردم و حل مشکلات مردم است.

 

مظفر اظهار با اشاره به وجود ویروس کرونا ولی باز شاهد افزایش مشارکت بودیم تصریح کرد: این دوره علاوه بر این که دشمنان بر طبل تفرقه و یاس می کوبیدند و مردم را از پای صندوق های رای برحذر می داشتند با لطایف الحیلی سعی می کردند پمپاژ ناامیدی پخش کنند. مسئله شرایط کرونایی هم متفاوت بود و احساس می کنم اگر شرایط کرونایی نبود مشارکت از این بیشتر می شد و اقتدار نظام بیشتر رقم می خورد و مردم روسفیدتر می شدند و لذا این حادثه یک رویداد شگفت انگیزی در انقلاب اسلامی است.

 

این نماینده پیشین مجلس درباره گام دوم انقلاب اسلامی گفت: بخشی از گام دوم تشکیل دولت اسلامی است. انقلاب اسلامی را تشکیل دادیم، جمهوری اسلامی را تشکیل دادیم اما تشکیل دولت اسلامی یکی از ارکان دیگر دستیابی به تمدن اسلامی است که بعد از آن مسئله تشکیل کشور اسلامی است. با حضور دولت اصولگرا، ولایتمدار، معتقد به ارزش ها گام محکم برای دستیابی به دولت اسلامی پایه ریزی شده که مقدمه ای برای کشور اسلامی و ملت اسلامی و تمدن سازی اسلامی خواهد بود.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار