قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جهانگیری: زندگی همه مردم به نوعی متأثر از عملکرد سازمان ملی استاندارد است

معاون اول رئیس جمهور گفت: زندگی همه مردم به نوعی متأثر از عملکرد سازمان ملی استاندارد است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز در جلسه شورای عالی استاندارد ظهر امروز از سازمان ملی استاندارد بعنوان یکی از سازمان های مرجع و پراهمیت کشور یاد کرد و گفت: سازمان ملی استاندارد وظایف خطیر و بسیار سنگینی بر دوش دارد و زندگی همه مردم نیز به نوعی متأثر از عملکرد این سازمان است.

 

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اعتماد مردم نسبت به نشان استاندارد، خاطر نشان کرد: مردم وقتی نشان استاندارد را بر روی کالایی مشاهده می کنند این اطمینان برای آنها ایجاد می شود که حداقل های لازم در استاندارد و ایمنی در تولید آن کالا رعایت شده است.

 

وی افزود: مردم با اطمینان و اعتمادی که نسبت به سازمان ملی استاندارد و نشان استاندارد دارند مطمئن هستند که بررسی ها و اظهار نظرهای سازمان ملی استاندارد از پشتوانه علمی، فنی و تخصصی خوبی برخوردار است به همین جهت خیالشان نسبت به کالاهای دارای مهر استاندارد آسوده است.

 

جهانگیری با یادآوری حادثه تلخ چند سال پیش سقوط یک دستگاه آسانسور به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد و خسارات ناشی از آن، گفت: سازمان ملی استاندارد باید با تلاش در جهت اعتماد افزایی در میان مردم ،از اعتماد و اطمینان مردم نسبت به این سازمان و مهر استاندارد پاسداری و حفاظت کند.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد نیازمند حمایت های مالی برای انجام هر چه بهتر وظایف است، تصریح کرد: لازم است سازمان برنامه و بودجه در بودجه های سالانه آتی حمایت های لازم را از سازمان ملی استاندارد انجام دهد تا شاهد بهبود و نوسازی تجهیزات و آزمایشگاه های سازمان ملی استاندارد باشیم.

وی همچنین با یادآوری اقدامات ارزنده و عملکرد مثبت نیره فیروزبخت رییس سابق سازمان ملی استاندارد افزود: لازم است از تلاش ها و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی سازمان ملی استاندارد قدردانی کنیم چرا که انصافاً‌ کارنامه و عملکرد خوبی در دوران مدیریت در این سازمان داشتند.

 

در این جلسه که وزرای نیرو،‌صنعت،‌معدن و تجارت،‌راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند،‌ شریعتی رییس سازمان ملی استاندارد گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اقدام این سازمان ارائه کرد.

در این نشست همچنین دستورالعمل مواد ۲۱ ، ۲۴، ۴۲، ۴۹ و تبصره ۱ ماده ۳۴ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به تصویب رسید.

پیشنهاد اجرای اجباری استاندارد ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی با شماره استاندارد ۳۴۷۴ از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

 

دو پیشنهاد سازمان ملی استاندارد ایران در راستای اجرای بند ۳ ماده ۵ قانون تقویت و توسعه نام استاندارد با موضوع تعیین ساز و کار اخذ هدایا و کمک های اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان و نیز اجرای تبصره های ۱ و ۲ ماده ۱۷ ضوابط اجرایی استاندارد های اجباری و تشویقی با موضوع مصرف منابع ناشی از اخذ ودیعه از صاحبان علامت استاندارد نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصویب شد.

 

سازمان ملی استاندارد ایران همچنین گزارشی از آخرین وضعیت اجرای استانداردهای ۸۵ گانه صنعت خودرو ارائه کرد که مقرر شد این سازمان با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت از خودرو سازان بخواهد اجرای استانداردهای باقیمانده را در دستور کار خود قرار داده و گزارش عملکردشان را به صورت مستمر به سازمان ارائه دهند.

 

بحث و تبادل نظر در خصوص تفکیک امور حاکمیتی و تصدی گری سازمان ملی استاندارد ایران موضوع بند ۳ ماده ۳۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر