برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

آیت الله جنتی: انتخابات با موفقیت کامل برگزار شد

آیت الله جنتی: انتخابات با موفقیت کامل برگزار شد دبیر شورای نگهبان گفت: الحمدلله انتخابات با موفقیت کامل و بدون هیچ تنشی و در آرامش کامل برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 23
کد خبر: ۹۲۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۲ تیر ۱۴۰۰) طی سخنانی در نطق پیش از دستور جلسه شورای نگهبان ضمن تبریک میلاد با سعادت امام رضا (ع) گفت: این افتخار بسیار بزرگی است که ملت ایران با امام هشتم (ع) مجاورت دارند و خدا را باید شکر کرد که ملت ایران از برکات این امام همام بهره‌مند هستند.

 

وی با اشاره به "برگزاری موفق انتخابات" افزود: الحمدلله انتخابات با موفقیت کامل و بدون هیچ تنشی و در آرامش کامل برگزار شد.

 

دبیر شورای نگهبان خاطر نشان کرد: من جا دارد که به رئیس جمهور منتخب، جناب آقای رئیسی هم به دلیل کسب رای مردم، تبریک و تهنیت عرض کنم و امیدوارم که ان‌شاالله ایشان در جایگاه ریاست جمهوری بتوانند مشکلات مردم را حل و فصل کنند.

 

جنتی اضافه کرد: باید بابت برگزاری این انتخابات با شکوه شاکر خداوند متعال باشیم و الحمدلله این رایی که به رئیس جمهور منتخب داده شد، حتما همه و به خصوص شخص رئیس جمهور منتخب باید قدردان این مردم همیشه در صحنه باشند و رئیس جمهور منتخب هم باید در دوران ریاست جمهوری تمام تلاش خود را کند تا مشکلات مردم عزیز را حل کند.

 

وی در پایان به آیات مدرسی یزدی و اعرافی که با رای مردم به عضویت مجلس خبرگان رهبری درآمده‌اند نیز تبریک گفت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار