پیش بینی بورس فردا /روند بازار تغییر می کند؟-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

پیش بینی بورس فردا /روند بازار تغییر می کند؟

امروز دوم تیر ماه، شاخص کل بورس به یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد رسید و بیشتر نمادهای شاخص‌ساز بازار از حالت قفل در صف فروش خارج شده‌اند و به مدار تعادل نزدیک شده‌اند. اما باید دید این روند صعودی بازار ادامه‌دار خواهد بود یا فقط مقطعی است؟
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 24
کد خبر: ۹۲۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر بازار سرمایه در هفته جاری روند صعودی را داشت و با رشد ارزش معاملات تا محدوده هشت هزار میلیارد تومان مواجه شد و صف‌های فروش که در هفته آخر خرداد ماه حدودا ۴۰ درصد بازار را در برمی‌گرفتند حالا در هفته اول تیر ماه کم‌تر شدند و نقدشوندگی نمادهای کوچک بازار هم تسهیل شد.

در اواخر هفته گذشته عمده نمادهای شاخص‌ساز بازار روند مثبتی را در پیش گرفته بودند و با کاهش ریسک‌های سیاسی هیجان و ترس غالب شده در بازار مقدار زیادی تعدیل شد.

روزبه شریعتی کارشناس بازار سرمایه درباره تغییرات در نرخ سود بین بانکی و تاثیر این تغییرات در بازار سرمایه به تجارت‌نیوز گفت: تغییراتی که در روزهای گذشته در نرخ نرخ سود بین بانکی شاهد آن بودیم در غالب عملیات بازار باز است و در جهت مدیریت نرخ پول این تغییرات عمل می‌کنند و ساز و کارش با بازار مالی مرتبط نیست.
وی می‌‌گوید: کاهش در این نرخ در کوتاه مدت بازار را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و متغیرهای مختلف با وزن‌های مختلف در بازار موثر هستند.

شریعتی می‌گوید: اگر تغییرات در نرخ بهره به صورت مستمر ادامه‌دار باشد و به ۱۲ تا ۱۳ درصد برسد و نرخ اوراق شکسته شود و این روند ماندگار شود حالا می‌توانیم از p/e در محدوده ۴ و ۵ معاملاتی را انجام دهیم تا p/e بازار به ۶ و ۷ برسد. وی افزود: البته این مسائلی که به آن‌ها اشاره کردیم منوط به این شرط است که تورم را کنترل شود و تا زیر ۲۰ درصد بیاید و نرخ بهره بین بانکی را هم تا ۱۵ درصد کم شود و سود سپرده‌های بین بانکی هم ۱۵ تا ۱۶ درصد پایین بیاید، این منطق تقریبا برابری می‌کند./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار