ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واشنگتن: اختلافات جدی با ایران بر سر برخی مسائل در وین داریم

واشنگتن: اختلافات جدی با ایران بر سر برخی مسائل در وین داریم یک مقام ارشد آمریکایی از باقی ماندن برخی مناقشات با تهران برسر احیای برجام و پایبندی ایران به این توافق در مذاکرات وین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 25
کد خبر: ۹۲۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  مقام ارشد از وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی از مناقشاتی با تهران خبر داد که همچنان برسر احیای توافق هسته‌ای باقی‌مانده است.

 

این مقام ارشد آمریکا در بخشی از سخنان خود مدعی شد: «اختلافات جدی با ایران برسر اقداماتی که این کشور برای پایبندی به برجام باید انجام دهد، وجود دارد. ما به کار خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهیم و دیپلماسی بهترین راه است.»

 

او در ادامه افزود: «جدول زمانی باز نیست و ما در تلاش هستیم که در اسرع وقت به توافق برگردیم. امیدواریم ایران با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای به توافق برسد زیرا در غیر این صورت شرایط را پیچیده می‌کند. ما در مورد برنامه هسته‌ای ایران از نزدیک با اسرائیل همکاری می‌کنیم و به اختلافات خود احترام می‌گذاریم.»

 

این مقام در بخشی دیگر از سخنانش با بیان آن‌که سیاست ایران در قبال مواجهه با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نباید سیاستِ رفتن تا لبه پرتگاه باشد، مدعی شد: «اگر ایران اجازه دسترسی بیشتر آژانس را برای درک فنی از تجهیزاتش ندهد، مسائل پیچیده می‌شود و احیای برجام نیز سخت خواهد شد زیرا ما باید درباره اساسی‌ترین مسائل درباره توافق آگاه باشیم.»

 

او در ادامه افزود: «اگر آژانس از مسائل آگاه نباشد، یافتن راهی برای بازگشت ما به برجام سخت خواهد بود.»

 

این در حالی است که ساعاتی پیش منابع صهیونیستی از تلاش رژیم صهیونیستی برای تحت تأثیر قرار دادن رویکرد مقامات دولت کنونی آمریکا به ریاست جمهوری «جو بایدن» در قبال احیای برجام خبر دادند.

 

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: «بنت و لاپید با دولت بایدن درباره توافق هسته‌ای موافق نیستند؛ اما برخلاف نتانیاهو که تنها دست رد به آن زد و تعامل انجام نداد، این دو نفر در تلاش برای ملاقات‌های خصوصی با مقامات آمریکا و تحت تأثیر قرار دادن آن‌ها هستند.»

 

به‌تازگی «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در دیدار با «آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، بر حمایت بی‌دریغ «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، از امنیت رژیم صهیونیستی و تعهد نسبت به تقویت مشارکت دفاعی بین دو طرف تأکید کرد. کوخاوی نیز در این دیدار طرح آمریکا برای پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران را مورد انتقاد قرار داد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار