معاون قوه قضاییه: باید در قوه قضاییه امور را به مردم واگذار کنیم-راهبرد معاصر
سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV

معاون قوه قضاییه: باید در قوه قضاییه امور را به مردم واگذار کنیم

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در حکمی که رهبری برای رئیس قوه صادر کردند بر مردمی بودن قوه قضاییه تأکید شده است و ما در هرجای قوه قضاییه که امکان دارد باید امور را به مردم واگذار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر علی غلامی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بعد از ظهر امروز در مراسم رونمایی از سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضاییه در جمع نمایندگان برخی سازمان‌های مردم نهاد اظهار کرد: شهید مطهری در کتاب آینده انقلاب اسلامی می فرمایند که ۴ ایمان در امام وجود داشت که بی‌نظیر بود؛ ایمان به خدا، ایمان به هدف، ایمان به راه و ایمان به مردم.

وی افزود: اینکه جایگاه مردم کجاست جای بحث ندارد؛ همین کافی است که مردم ما در چند ماه می‌توانند ما را از واردکننده ماسک به صادرکننده ماسک تبدیل کنند اگر مانعی نباشد و مجوزی نخواهد. مزیت رقابتی جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر نظام های سیاسی مردم آن هستند که همیشه پای کار هستند و نظیری برای این مردم در دنیا سراغ ندارم.

غلامی ادامه داد: چند ویژگی در نهادهای مردمی هست که آنها را بسیار خاص می‌کند که عبارت است از فراگیری، نفوذ، تنوع، اخلاص، خلاقیت و قدرت شناسی که نهادهای دولتی در این موارد اصلا نمی‌توانند با نهادهای مردمی رقابت کنند.

معاون قوه قضاییه گفت: در حکمی که رهبری برای رئیس قوه صادر کردند بر مردمی بودن قوه قضاییه تأکید شده است. بسیاری مردمی بودن را مردمی بودن رئیس قوه قضاییه برداشت می‌کنند و اینکه ایشان در میان مردم باشد که این جفا به مردم و کلام حضرت آقاست.

وی تصریح کرد: ما در هرجای قوه قضاییه که امکان دارد باید امور را به مردم واگذار کنیم.

غلامی درباره سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضاییه اظهار کرد: ما این موضوع را به صورت سامانه تعریف کرده‌ایم؛ چراکه می توان آن را به صورت روزانه ارتقا داد.

وی افزود: در عناوین مجرمانه کار آسان است، به این نحو که شما اعلام جرم می‌کنید و قوه قضاییه به آن رسیدگی می‌کند اما همانطور که برخی از دوستان اشاره کردند در برخی مشکلات جرمی رخ نداده و امکان اعلام جرم نیست اما مشکل، مشکل بزرگی است مانند بحث کودکان زباله گرد که در این موارد به ما بگویید و ما شما را یاری خواهیم داد.

غلامی در پایان گفت: چندی پیش به کارخانه ارج رفتیم، برخی از بخش‌های کارخانه ارج شبیه سوریه بود. بسیاری از سقف‌ها ریخته بود. کارخانه‌ای قدیمی که قبل از انقلاب به کشورهای زیادی صادرات داشته است به این روز افتاده است لکن قوه قضاییه از تمام ظرفیتش برای کمک به این موارد استفاده می‌کند.

در انتهای این جلسه سامانه «مشارکت های مردمی قوه قضاییه» توسط معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افتتاح شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده