جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 شنبه 28 فروردین / زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

انتخابات ریاست جمهوری 1400 روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود و انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات ایران است که راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۲۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر انتخابات ریاست جمهوری 1400یکی از مهمترین رخدادهای تاریخی ایران است. انتخابات 1400 تعیین کننده سرنوشت کشور است و دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل میدهند. گفتنی است انتخابات ایران روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود. راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

 

نتایج انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در معیشت مردم کشور دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پس از تایید صلاحیت شورای نگهبان در معرض رقابت قرار میگیرند. اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است و در ادامه این خبر آرشیو کامل اخبار امروز انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری را میخوانید.

 

نحوه ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ 

حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی تواند شرکت کند و در اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شده که در آن رجال سیاسی باید شرایط ذیل را نظیر ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور دارا باشند.

 

در قانون انتخابات ریاست جمهوری واژه رجل سیاسی به معنی مرد تعبیر میشود اما گفته می شود که زنان نیز میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کنند. با این وجود تاکنون در هیچ کدام از انتخابات ریاست جمهوری زنان تایید صلاحیت نشدند. مهلت ثبت نام برای داوطلبان ریاست جمهوری پنج روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور است.

 

شورای نگهبان مسئول نظارت بر تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری است و پس از ثبت نام داوطلبان واجدالشرایط، شورای نگهبان ظرف مدت 5 روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی می‌کند و نتیجه را به وزارت کشور اعلام می‌کند. 

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت میکنند؟

افرادی همانند حسین دهقان، فریدون عباسی ، حسن سبحانی، سید محمد غرضی، مصطفی کواکبیان، سید محمدعلی افشانی، علی مطهری تایید کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 حضور دارند. 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

چه کسانی برای حضور در انتخابات 1400 تمایل دارند؟

افرادی نیز نسبت به شرکت در انتخابات 1400 ابراز تمایل کردند که  عباس آخوندی، حمیدرضا حاجی‌بابایی، محسن رضایی، محسن رهامی، سید عزت‌الله ضرغامی، سعید محمد و  مرضیه وحید دستجردی احتمال دارد در انتخابات ایران شرکت کنند.

 

احتمال حضور چه کسانی در انتخابات 1400 وجود دارد؟

گمانه زنی هایی از حضور برخی شخصیت ها را در انتخابات ریاست جمهوری 1400 وجود دارد که افراد چون محمدجواد آذری جهرمی،  محمود احمدی‌نژاد، غلامحسین الهام، مهرداد بذرپاش، سعید جلیلی، اسحاق جهانگیری، سید محمدصادق خرازی، سید حسن خمینی، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، رستم قاسمی، محمدباقر قالیباف، علی لاریجانی و علی نیکزاد احتمال دارد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شوند.

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت نمی کنند؟

اما برخی شخصیت های سیاسی اعلام کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شرکت نمیکنند. غلامعلی حداد عادل، سید محمد خاتمی، سید ابراهیم رئیسی، محمدجواد ظریف، پرویز فتاح و محسن هاشمی رفسنجانی در انتخابات سیزدهم شرکت نمیکنند.

 

اخبار امروز انتخابات ریاست جمهوری 1400

زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری

براساس آخرین اعلام ستاد انتخابات کشور ثبت نام داوطلبین این انتخابات از روز سه شنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت آغاز و تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت به مدت ۵ روز ادامه می‌یابد.

براساس ماده ۶۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:

۱- از رجال مذهبی، سیاسی.

۲-ایرانی الاصل .

۳-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران.

۴-مدیر و مدبر.

۵-دارای حسن سابقه و امانت و تقوی.

۶-مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور

نمایندگان مجلس یازدهم طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را دست بررسی دارند، ولی با توجه به زمان اندک باقی مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، به نظر می رسد که قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مصوب ۵/۴/ ۱۳۶۴ با اصلاحات بعدی همچنان مبنای برگزاری انتخابات باشد.

 

احتمالا آیت‌الله رئیسی درخواست ورود به انتخابات ریاست جمهوری را بپذیرد

لاله افتخاری عضو شورای عالی شورای وحدت اصولگرایان، درباره احتمال ورود آیت الله رئیسی به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: حضور او بستگی به اقبال خودش دارد، اما حقیقت این است که مردم و صاحب نظران اقبال خوبی نسبت به او دارند و عملکرد او را متناسب برای ریاست جمهوری می‌دانند.

او درباره وضعیت شورای وحدت اصولگرایان بیان کرد: شورای وحدت از همه افرادی که قصد نامزدی دارند و یا در معرض نامزدی قرار دارند دعوت کرده تا برنامه‌های های خود را بازگو کنند. آقای متکی هم از شواهد اینگونه برداشت کرده است که احتمالا رئیسی وارد انتخابات خواهد شد.

افتخاری اظهار کرد: برای مثال درخواست‌هایی که نخبگان کشور از آیت‌الله رئیسی داشته اند و اینکه توانمندی خود را به خوبی نشان داده احتمال این وجود دارد که وقتی او با اقبال عمومی رو به رو باشد و ببیند که حضورش در قوه مجریه مورد نیاز است بپذیرد که وارد عرصه انتخابات شود.

 

احتمال حضور ظریف در انتخابات ۱۴۰۰ جدی تر شد

احمد شریف عضو نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان ایران درباره اینکه بعد از سید حسن خمینی چه کسی نامزد اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری سیزدهم خواهد بود؟ گفت: آقای سید حسن خمینی دارای یک سری ویژگی‌هایی بود که یکی از آنها توانمندی در اجماع سازی است که در صورت نامزد شدن علاوه بر اصلاح طلبان برخی از اصولگرایان معتدل هم از او حمایت می‌کردند، اما اتفاقی که افتاد این بود که خبری منتشر شد مبنی بر اینکه بنا بر توصیه مقام معظم رهبری از فرآیند انتخابات کنار رفته و قصد نامزدی ندارد؛به نظرم با این اقدام سیدحسن خمینی موقعیت محمدجواد ظریف برای حضور در انتخابات تقویت شد.

انتخابات 1400

او ادامه داد: هرچند که او هم بارها عنوان کرده است که برنامه ای برای مطرح شدن به عنوان نامزد ریاست جمهوری ندارد، اما شرایط اقتضائی است و هر لحظه ممکن است تغییر کند و سیاستمداران بنا بر اقتضائات تصمیم می گیرند؛ اگر این اتفاق بیفتد با توجه به اینکه به نظر می رسد گفتمان اصلی دولت بعدی گفتمان توسعه روابط خارجی کشور با دنیا و انجام مذاکراتی دو جانبه و چندجانبه باشد، لذا احتمال اینکه جامعه اقبال بیشتری به چنین نامزدی داشته باشد زیاد است و بنابراین طبعا اصلاح طلبان با توجه به قرابت فکری که با ظریف دارند از او حمایت خواهند کرد، اما اینکه ظریف به میدان بیاید یا خیر را باید به دست زمان سپرد.

شریف تاکید کرد: در این عرصه مهم اعتقاد به کار تیمی است و هر فردی که در فرآیند انتخابات وارد این عرصه می شود، باید بتواند با یک تیم منسجم و قوی کار کند و تنها متکی به توانمندی خود و دربند افکار و عقاید خود نباشد، این مهم‌ترین خصوصیات اصلی یک نامزد ریاست جمهوری یک کشور ٨٥ میلیون نفری با شرایط بسیار بغرنج کنونی است.

وی ادامه داد: البته در رسانه ها نام افرادی چون اسحاق جهانگیری، مسعود پزشکیان، محسن رهامی، محمدرضا عارف، مصطفی کواکبیان و چند نفر دیگر از جریان اصلاحات شنیده می شود و ممکن است که در روزهای باقی مانده تا ثبت نام نامزدها افراد دیگری هم به این اسامی اضافه شوند. هر چند همانطوری که می دانید ساز و کاری برای تعیین و معرفی گزینه اصلی جریان اصلاحات مشخص شده که با استناد به آن ساز و کار باید به نامزد نهایی دست پیدا کرد.

فعال اصلاح طلب گفت: با توجه به اتفاقاتی که در کشور رخ داده و تحریم هایی که در سالیان اخیر علیه این ملت وضع شده هنر رئیس جمهور این است که زبان دنیا را بلد باشد و از این طریق بتواند یک گشایش اقتصادی در کشور ایجا کند و طبعا او بیشتر از بقیه نامزدها اقبال خواهد داشت؛ برای همین معتقدم که ظریف از محبوبیت بالاتری نسبت به سایرین برخوردار است و فن بیان خوبی هم در مناظرات و سخنوری دارد که که مثابه یک برگ برنده عمل می کند.

او در پایان اضافه کرد: در نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان هنوز درباره مصادیق صحبتی نشده و فعلا ساز و کار در حال نهایی شدن است و احتمالا بعد تصویب این موارد و قبل از ثبت نام نامزدها مصادیق هم مطرح خواهد شد و بحث ها درباره اشخاص اتفاق خواهد افتاد.

 

مغایرت قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست‌های کلی نظام

در جلسه امروز صبح (شنبه ۲8 فروردین) هیئت عالی نظارت که با حضور آیت الله صادق آملی لاریجانی و دکتر محسن رضایی، رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و تمامی اعضای این هیئت برگزار شد، مغایرت یا عدم مغایرت مصوبه مجلس در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست های کلی نظام بررسی شد.

در این جلسه که به منظور رعایت شیوه نامه های ابلاغی ستاد مبارزه با کرونا، به صورت حضوری و ارتباط تصویری با برخی از اعضای هیات برگزار شد، هیئت عالی نظارت مجمع به این جمع بندی رسید که دو مورد از اشکالات سابق هیئت عالی نظارت همچنان به قوت خود باقی است و اشکالات به شورای نگهبان ارسال شد.

 

معرفی ۲۹ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از سوی صداوسیما

نامزدهای احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از سوی صداوسیما معرفی شدند. صداوسیما در یک بخش خبری به بررسی نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۱۴۰۰ پرداخت و این افراد را خواهان حضور در این دوره از انتخابات معرفی کرد که اسامی آن‌ها به شرح زیر است:


علی لاریجانی، سید عباس نبوی، رامین مهمان پرست، رستم قاسمی، محمد غرضی، محمد عباسی، محمد ناظمی اردکانی، صادق خرازی، احمد امیرآبادی فراهانی، محمدباقر قالیباف، محسن هاشمی رفسنجانی، محمد جواد آذری جهرمی، علی مطهری، محمدجواد ظریف، اسحاق جهانگیری، حسین دهقان، سید ابراهیم رئیسی، عزت الله ضرغامی، سعید محمد، محسن رضایی، محمود احمدی نژاد، سعید جلیلی، مطصفی کواکبیان، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، علی نیکزاد، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، حسن سبحانی، مسعود پزشکیان.


دعوت از حسن عباسی و رائفی‌پور برای کاندیداتوری انتخابات 1400

حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «‌پیشنهاد می کنم آقایان ‎حسن عباسی و ‎علی‌اکبر رائفی‌پور -در کنار دیگر عزیزان- نامزدی خود را در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کنند. این پیشنهاد ناشی از ادعای جامعیت، ابراز نظرات انتقادی نسبت به همه جناح‌های دیگر، ارایه دیدگاه های رادیکال، توان سازماندهی و طرفداران پرهیجان ایشان است.»

 

آیت الله رئیسی تعیین کننده در انتخابات 1400

نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری 1400حدس و گمان های زیادی را درباره کاندیدهای انتخاباتی مطرح می کند.

روح الله متفکر آزاد با اشاره به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: من فکر می کنم آن چه در آرایش انتخاباتی این دوره از انتخابات بسیار تعیین کننده خواهد بود آمدن یا نیامدن حضرت آیت الله رئیسی است طبیعتا اگر ایشان وارد میدان شود یک سری افراد در انتخابات حضور نخواهند یافت و بالعکس اگر ایشان کاندیدا نشود ممکن است یک سری افراد وارد رقابتها شوند. هنوز هم موضع گیری صریحی از طرف ایشان صورت نگرفته و صرفا گمانه زنی می شود که ایشان در انتخابات حضور می یابند بقیه هم منتظرهستند ببینند چه می شود چرا که کاندیداتوری ایشان تعیین کننده خواهد بود.

 

قالیباف و رییسی هم کاندیدای ریاست جمهوری می شوند؟

وی در پاسخ به سوالی در مورد احتمال کاندیداتوری قالیباف رئیس مجلس نیز گفت: البته من سخنگوی آقای قالیباف نیستم و صرفا یک نماینده مجلس هستم اما پیش بینی من این است اگر آیت الله رئیسی کاندیدا شود آقای قالیباف وارد رقابتهای انتخابات نمی شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس با بیان این که آیت الله رئیسی کاندیدایی است که خیلی از جریانها منتظر حضور وی هستند گفت: به نظر می رسد مردم می دانند به چه کسی باید رای بدهند و به چه کسی نباید رای بدهند اما منتظر هستند ببینید چه کسی وارد این رقابتها می شود. در واقع این سرد بودن صحنه انتخابات نیست بلکه مردم منتظر روی کار آمدن کاندیداهای اصلی هستند.

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

میزان مشارکت و اقبال مردم به انتخابات 1400

متفکرآزاد درباره میزان مشارکت و اقبال مردم به انتخابات ۱۴۰۰ نیز گفت: البته مردم از وضع اداره کشور ناراحت هستند و دولت کارنامه خوبی را ارائه نکرده و مشکلات زیاد است این یک طرف ماجراست اما از طرفی کاندیداها باید حرفی برای گفتن داشته باشند و برای اداره کشور برنامه ارائه کنند و کارآمدی خود را به نمایش بگذارند. در این صورت مردم هم با روحیه خوب وارد فرآیند گزینش یا انتخاب رئیس جمهور کارآمدشان خواهند شد. در واقع فضای کشور به این سمت می رود که کاندیداهای که می تواند پاسخی به مشکلات مردم بدهند برنده رقابتها باشند.

 

شاهین محمدصادقی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کند

دکتر شاهین محمدصادقی پزشک متخصص، جراح عمومی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، نایب رئیس جراحان پلاستیک ایران، نماینده دو دوره مجلس شورای اسلامی، معاون سازمان پزشک قانونی و همچنین ریاست دانشگاه شهید بهشتی تهران در چند سال تهران با اعلام کاندیداتوری خود در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: بنده با تمام وجودم انقلابم را دوست دارم همچنین در خصوص انقلاب و وضعیت خودمان باید به این نکته تأکید کنم که وقتی به صحنه‌های بین‌المللی و سیاسی نگاه می‌کنیم جمهوری اسلامی یک کشور مقتدر و دارای سبک در دنیا و عرصه‌های مختلف موفقیت‌های خوبی را داشته است.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های قابل توجه در ارتباط با هوا و فضا، علوم پزشکی، فیزیک، شیمیایی، نانو، لیزر و همچنین حوزه‌های نظامی از جمله مواردی است که جمهوری اسلامی در بین کشورها پیشتاز است. همچنین باید غنی‌سازی هسته‌ای را به این موضوع اضافه کنیم و جمهوری‌ اسلامی در زمینه‌های مختلف پیشرفت‌های کم نظیر را داشته است علاوه براینکه سرعت رشد علمی در جمهوری اسلامی 11 برابر رشد متوسط دنیاست و در صحنه‌های بین‌المللی نه تنها در همسایگی بلکه در تمام نقاط دنیا جمهوری اسلامی نقش تعیین کننده دارد.

محمدصادقی خاطرنشان کرد: متأسفانه مردم از وضع موجود گلایه دارند و احساس خوبی را در این شرایط ندارند و به قول معروف دخل و خرج مردم جور نیست و به نوعی مردم از شرایط موجود دلسرد شده‌اند و اعتماد مردم به مسئولان که مهمترین سرمایه محسوب می‌شود خدشه‌دار شده است، اما باید به این نکته توجه شود که مردم از انقلاب و نظام برنگشته‌اند و پای نظام هستند، اما برخی مسئولان کشور را نمایندگان خوبی برای اهداف خود نمی‌دانند چرا که احساس می‌کنند به آنها دروغ گفته‌اند و تبعیض را در حق آنها روا داشته‌اند و در مقابل مردم سرکشی می‌کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر شما به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب شوید چه کارهایی را انجام خواهید داد، گفت: در ابتدا باید بگویم که اگر رئیس جمهور بشوم چه کارهایی را انجام نخواهم داد چرا که کارهای زیادی است که نباید انجام بدهم و تصمیم خواهم گرفت که به مردم دروغ نگویم و اشرافیگری را تبلیغ نکنم و تبعیض در امور کشور را قائل نشوم و همه مردم را به قول معروف با یک چشم ببینم. همچنین منافع ملی را فدای منابع حزبی قومی و شخصی نکنم.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: برای مردم ارباب نباشم و در واقع رعیت مردم باشم چرا که مردم ولی نعمت انقلاب هستند و این موارد نه بودجه می‌خواهد، نه اخذ مصوبه مجلس، شورای نگهبان و تشخیص مصحلت و رئیس جمهور باید تصمیم بگیرد که این رفتارهای غلط را نداشته باشد و یا به حداقل داشته باشد و چنانچه بنده به عنوان رئیس جمهور مردم انتخاب شوم ساده‌زیستی را سرلوحه کار خود قرا رخواهم داد و چنانچه این موارد عملی شود دولت موفق خواهد بود.

انتخابات ریاست جمهوری 1400

محمدصادقی گفت: البته برای سایر موارد کشور نیز اعم از اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی، سیاسی، منابع طبیعی، محیط زیستی، صنعت، دانشگاه، جوانان، بانوان، ورزش و سیاست خارجی و... برنامه‌هایی را خواهیم داشت و پیش از اجرای این برنامه‌ها باید این شرایط را تغییر بدهیم که این شرایط نتیجه غلط دست اندرکاران در امور اجرایی است و باید بتوانیم این اعتماد را برگردانیم و این امر میسر نمی‌شود مگر اینکه با مردم صادقانه صحبت کنیم.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط و مشکلات پیش آمده برای مردم نگران حضور و مشارکت مردم در انتخابات هستیم گفت: اینها نماد نارضایتی مردم است.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت کشور در حوزه‌های مختلف از جمله نیروی انسانی، منابع زیرزمینی و زمینی و بین‌المللی و... خاطرنشان کرد: باید بتوانیم از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم و به اهداف خود برسیم و مشکلات را تا اندازه‌ای حل کنیم.

محمدصادقی در پاسخ به اینکه اگر چنانچه شما رئیس جمهور کشور انتخاب شوید چه برنامه‌ای برای حوزه اشتغال و تحقق شعار سال 1400 خواهید داشت، تصریح کرد: تولید بدون شک پایه اشتغال است و برای موفقیت تولید باید موانع برداشته شود و پیش از آنکه به تولیدکنندگان کمک کنیم باید موانع را برطرف کنیم. همچنین باید اقتصاد را به مردم واگذار کنیم به طوری که هم اکنون 70 الی 75 درصد از اقتصاد کشور ما دولتی است.

وی اضافه کرد: همچنین باید بتوانیم با برنامه‌ریزی موانعی که برای صدور مجوز تولید وجود دارد برطرف کنیم چرا که هم اکنون برای صدور مجوز حدود 4 تا 8 ماه زمان می‌برد به طوری که در بسیاری از کشورهای همسایه این زمان حدود 2 الی 3 ماه است و در نهایت در این بازه زمانی به سرمایه‌گذار اعلام می‌شود که آیا امکان صدور مجوز وجود دارد یا خیر و این شرایط بزرگترین موانع در امر تولید محسوب می‌شود.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: متاسفانه در کشور ما به سرمایه‌دار به عنوان فردی که کار خلاف می‌کند نگاه می‌شود و این سوالات مطرح می‌شود که پول را از کجا آورده‌اید و در واقع دولت وظیفه تسهیل‌گری در امر سرمایه‌گذاری و تولید را برعهده دارد و فراهم کردن امکانات از وظایف دولت است ولی متأسفانه امروز شاهد هستیم موانعی در امور تولید وجود دارد به عنوان مثال بانک‌ها که باید متحرک تولید باشند به عنوان ترمز تولید کننده فعالیت می‌کنند و سودهای کلانی را از سرمایه‌گذارها طلب می‌کنند.

محمدصادقی افزود: در طرح توسعه اشتغال باید علاوه بر حمایت از سرمایه‌گذار مالیات تولیدکنندگان نیز برای چند سال حذف شود و آنها معاف از پرداخت مالیات شوند. همچنین باید برای سرمایه‌گذاران ایرانی خارج از کشور نه تنها مانع ایجاد کنیم بلکه برای آنها فرش قرمز پهن کنیم و متأسفانه شاهد هستیم که دسترسی سرمایه‌گذاران به مدیران ارشد در حوزه تولید سخت و دشوار است.

وی همچنین به برنامه‌های خود در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: متأسفانه در این خصوص گاهی اوقات شعاری عمل می‌کنیم به عنوان مثال زمانی در کشور طرح مسکن مهر اجرا شد و اقدام خوبی بود اگرچه ایراداتی را به همراه داشت اما با اجرای این طرح تعداد زیادی از مردم صاحب مسکن شدند اما شاهد بودیم که دولت بعدی این طرح را متوقف کرد و برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی باید طرح‌هایی مانند طرح مسکن مهر و یا شبیه به آن را اجرا کنیم.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همچنین درباره تأیید صلاحیت خود، گفت: به فضل الهی برای تایید صلاحیت آمدم و طبق قوانین موجود جزو رجال سیاسی هستم.

محمدصادقی همچنین درباره شرایط کرونایی کشور نیز خاطرنشان کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی یکی از طرح‌های موفق در یکسال گذشته بود و این طرح با همکاری جامعه پزشکان و بسیج در سطح کشور اجرا شد و بنده به عنوان رئیس کمیته طرح شهید سلیمانی بودم که براساس آمار و اسناد در اواخر مهرماه بیمارستانهای کشور مملو از بیمار بود و روزانه حدود 500 نفر فوت می‌کردند و وحشتی کشور را دربر گرفته بود اما با اجرای طرح شهید سلیمانی از اواخر آذرماه تا 15 دی‌ماه تعداد مرگ و میرها به 57 نفر کاهش پیدا کرد که این طرح طرحی مشترک وزارت بهداشت و بسیج محسوب می شد.

وی با انتقاد از سیاستهای کلان دولت در کنترل و مبارزه با بیماری کرونا خاطرنشان کرد:‌ ایرادات جدی در این زمینه وجود دارد و متأسفانه علی‌رغم تأکید وزیر بهداشت بر اجرای طرح شهید سلیمانی فشاری از اعضای دولت بر اجرای طرح ایجاد شد و جلوی اجرای طرح‌ شهید سلیمانی را گرفتند و در اوایل سال 1400 پایان طرح شهید سلیمانی اعلام شد و دولت بر خورد سیاسی را در این زمینه داشته که اسناد نامه توقف طرح شهید سلیمانی نیز موجود است که این فشار و توقف توسط لایه‌های دولت انجام شده است.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان اینکه برای اجرای کل طرح شهید سلیمانی اعتباری کمتر از 150 میلیارد تومان هزینه شده است گفت: متأسفانه به دلیل فشارهای سیاسی این طرح متوقف شد و فکر می‌کنم اگر اجازه می‌دادند این طرح ادامه پیدا کند شرایط بهتری را در کشور شاهد بودیم.

محمدصادقی با بیان اینکه چنانچه بنده به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوم طرح شهید سلیمانی را ادامه خواهم داد گفت: با اجرای این طرح طی شش ماه بیماری را کنترل و تا پایان سال این بیماری را جمع خواهیم کرد..

وی با اشاره به اینکه متأسفانه دولت گرانترین روش مبارزه با بیماری کرونا را در دستور کار خود قرار داده است گفت: اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی اصناف و صنوف مشکلات عدیده‌ای رابرای مردم ایجاد کرده و زندگی آنها را به مخاطره انداخته است. اگرچه در برخی مواقع این کار لازم است اما آخرین راه نیست و متأسفانه ستاد کرونا تصمیمات کارشناسی وزارت بهداشت را مورد توجه قرار نمی‌دهد و بهترین کار در این ایام اجرای مجدد طرح شهید سلیمانی است و نیازی نیست مغازها را تعطیل کنیم و با این طرح به موفقیت‌های خوبی دست پیدا خواهیم کرد.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همچنین ادامه داد: متأسفانه ستاد کرونا به درستی یا نادرستی به تصمیمات کارشناسات وزارت بهداشت کاری ندارد و این امر مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

محمدصادقی در پاسخ به این پرسش که شما به عنوان کاندیدای پوششی در انتخابات شرکت می‌کنید، گفت: بنده کاندیدایی پوششی نبودم و تمام دوستان اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل برای بنده محترمند و برای آنها احترام می‌گذارم در عین حال پوششی کسی نیستم و آمده‌ام که به فضل الهی سکان اداره کشور را به عهده بگیرم.

 

پیشنهاد علی مطهری به کاندیداهای نظامی انتخابات ۱۴۰۰

علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دهم، درباره پیش بینی خود از میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم گفت: من نسبت به حضور مردم در این دوره از انتخابات خوشبین هستم و معتقدم که مشارکت کم نخواهد بود.

مطهری درباره حضور نامزدهای نظامی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم هم گفت: آنها ابتدا باید استعفا دهند و بعد داوطلب ریاست جمهوری شوند و یا اینکه تعهد دهند که در صورت پیروزی در انتخابات حتما استعفا دهند و اینگونه نباشد که هم نظامی باشند و هم رئیس جمهور؛ معتقدم که این گونه بسیار بهتر است.

زمان انتخابات ریاست جمهوری

شاهد مشارکت حداقل ۶۰ درصدی در انتخابات ۱۴۰۰ خواهیم بود

مصطفی طاهری، نماینده مجلس، با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو گفت: مشارکت در انتخابات به شرایط کرونایی کشور نیز مرتبط است، اما اگر موضع ویروس کرونا را در نظر نگیریم باید بگوییم که مشارکت مردم در انتخابات گسترده خواهد بود و اینکه می گویند مردم به دلیل مشکلات معیشتی و اقتصادی در انتخابات شرکت نمی کنند صحیح نیست.

 

نماینده مردم زنجان در مجلس ‌افزود: ما نسبت به موضوع مشارکت در انتخابات نگرانی نداریم مگر اینکه شرایط کرونایی تاثیری بگذارد. در این سال های پیروزی انقلاب حضور مردم در عرصه های مختلف سیاسی هیچ گاه کمرنگ نبوده است، این بار هم شاهد مشارکت گسترده مردم خواهیم بود.

 

طاهری همچنین درباره اینکه چگونه می توان انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات را برانگیخت؟ گفت: هنگامی که مردم شاهد باشند انقلاب در خطر است و زمان را زمان حضور در صحنه و دفاع از ارزش ها دریابند مشارکت قاطع و بیشتری خواهند داشت، فکر می کنم اگر شرایط به گونه ای باشد که مسئله شیوع کرونا مطرح نباشد شاهد مشارکت حداقل ۶۰ درصدی در انتخابات پیش رو خواهیم بود.

 

جهانگیری کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1400!

اسماعیل دوستی عضو اسبق شورای شهر تهران و فعال سیاسی درباره انتخابات ۱۴۰۰ گفت: گزینه‌های زیادی برای حضور مطرح هستند؛ برای مثال آقای جهانگیری، مسعود پزشکیان و آقای ظریف نامشان در میان احزاب اصلاح طلب مطرح است.

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره حضور علی لاریجانی به عنوان نامزدی اصلاح طلب برای ریاست جمهوری هم گفت: نام وی هم مطرح است و خیلی از شخصیت‌های اصلاح طلب به او اقبال زیادی دارند.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
omid
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
0
0
با سلام از اشکالات اداره ثبت اختراعات از سال 1392 تا 1399 : اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند ! در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام: كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال كند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود 8 سال و پرداخت هزينه چيزي حدود 30 مليون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر اينجانب بخواهم 30 اظهارنامه با اين روند ثبت كنم يه چيزي حدود 900 مليون بايد هزينه كنم ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و …