هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

آیا احتمال ابتلای مجدد به کرونا پس از واکسیناسیون وجود دارد؟

نتایج چندین بررسی نشان می‌دهد افرادی که به طور کامل در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه شده اند هم می‌توانند مجدد به این بیماری مبتلا شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 27
کد خبر: ۹۳۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هرچند نتایج این مطالعات متعدد در هند و کشور‌های دیگر همچنین حاکیست: افرادی که دو دُز از واکسن کروناویروس را دریافت کرده باشند در صورت ابتلای مجدد به بیماری کووید-۱۹ نسبت به افرادی که واکسن تزریق نکرده اند به نوع خفیف‌تر بیماری دچار می‌شوند.

 

کارشناسان معتقدند که واکسیناسیون، عامل موثر در مهار همه گیری است و می‌تواند مصونیت در برابر بیماری کووید-۱۹ ایجاد کند.


با این حال نتایج چندین مطالعه نشان می‌دهد که "واکسن‌های موجود، کمتر در برابر نوع دلتای کروناویروس اثربخش هستند"، اما همچنان در صورت تزریقِ دُز دوم می‌توانند اثربخشی داشته باشند.

 

به نقل از هندوستان تایمز، در اطلاعیه بهداشت عمومی مرکز کنترل بیماری اروپا (ECDC) نیز آمده است: برای محافظت از افراد آسیب پذیر و در معرض خطر، واکسیناسیون کامل ضروری است./ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار