حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

رایزنی رئیس رژیم صهیونیستی با بایدن درباره ایران

مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی در تلاش‌های دیپلماتیک با محوریت ایران قرار است با رئیس جمهور، وزیر خارجه و سایر مقام‌های ارشد آمریکا دیدار و گفت‌وگو کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 27
کد خبر: ۹۳۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری غروب یکشنبه به وقت تهران از تحرکات تازه رژیم صهیونیستی و سفر رئیس این رژیم به آمریکا برای دیداربا «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده و هم چنین ملاقات وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی در شهر «رم» در ایتالیا خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی غروب یکشنبه به وقت تهران در حالی وارد آمریکا شد که قرار است با جو بایدن و دیگر مقام‌های ارشد این کشور رایزنی کند. ایران از جمله محورهای دیدارهای ریولین با مقام‌های ارشد آمریکا خواهد بود.

ریولین در سفر سه روزه به آمریکا علاوه با بایدن با «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد و برخی سفرا و روسای سازمان‌های صهیونیستی در آمریکا دیدار و گفت‌وگو می‌کند. این سفر به دعوت آمریکا صورت گرفته و آنطور که کاخ سفید اعلام کرده نشانه تداوم سال‌ها مودت بین واشنگتن و تل آویو است.

رووین ریولین به محض فرود در واشنگتن در توییتی آمریکا را نزدیک‌ترین متحد تل آویو خواند. ریولینِ ۸۱ ساله بعد از هفت سال حضور در ریاست رژیم جعلی اسرائیل، در ۹ جولای به کار خود خاتمه می‌دهد و «اسحاق هرتزوگ» جایگزین وی می‌شود. دولت «جو بایدن» که حمایت خود را از کابینه جدید رژیم صهیونیستی اعلام کرده،مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

در حالی که مقام‌های دولت بایدن بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده‌اند، اما تاکنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم است، سرباز زده‌اند.

این در حالی است که «یائیر لاپید» وزیر خارجه این رژیم نیز قرار است امشب به وقت تهران با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در «رم» پایتخت ایتالیا دیدار کند. آخرین تحولات مرتبط با ایران از موضوعات مهم گفت‌و‌گوهای این دو دپیلمات ارشد خواهد بود.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در این خصوص گزارش کرد، وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و آمریکا قصد دارند در این دیدار درباره توافق هسته‌ای ایران، اوضاع سیاسی منطقه و عادی‌سازی روابط تل‌آویو با حماس گفت‌وگو کنند.

سفر به رم در حقیقت اولین تور بین‌المللی لاپید به عنوان وزیر خارجه و معاون نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار