سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

نامه بن‌سلمان به بنت درباره مقابله با ایران

نامه بن‌سلمان به بنت درباره مقابله با ایران منابع آگاه عربستانی از نامه ولی‌عهد سعودی به نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی و تبریک پیروزی وی و تأکید بر مقابله با ایران دراین نامه، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه عربستانی به وبسایت ویکیلیکس سعودی گفتند که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در نامه‌ای به «نفتالی بنت» انتخاب وی به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تبریک گفته است.

 

به گفته این منابع، محمد بن سلمان در این نامه، گفته است که به تمامی تفاهمات پیشین خود با رژیم صهیونیستی در دوره «بنیامین نتانیاهو» پایبند است.

 

او در این نامه ابراز امیدواری کرده است که کابینه «نفتالی بنت» با جدیت پرونده ایران را پیگیری کرده و در برابر خطر ادعایی ایران در منطقه بایستد.

 

به گفته این منابع، ولی‌عهد سعودی نامه خود را با توجه به اعلامیه ارتش آمریکا مبنی بر خارج کردن تجهیزات نظامی خود از کشورهای غرب آسیا از جمله عربستان در این ماه، نوشته است. هرچند سخنگوی ائتلاف سعودی در واکنش به قصد واشنگتن برای جمع‌آوری سامانه‌های پدافند هوایی از عربستان سعودی مدعی شده بود که این کشور توانایی دفاع از خود را دارد.

 

ویکیلیکس سعودی در ادامه به نقل از منابع خود نوشت که دولت سعودی قصد دارد به هواپیمای حامل «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای عبور از حریم حوایی عربستان جهت سفر به امارات، مجوز بدهد.

 

«جیسون گرینبلات» فرستاده دولت سابق آمریکا به غرب آسیا در ماه مارس گذشته گفته بود که دولت سعودی در مسیر امضای توافق سازش با رژیم صهیونیستی پیش می‌رود. به گفته وی این رخداد شاید مقداری نیاز به زمان داشته باشد، اما ریاض در این مسیر قرار گرفته است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار