پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

فیصل المقداد:قدس و جولان به آغوش سوریه بزرگ بر خواهد گشت

معاون وزیر خارجه سوریه ضمن بی تاثیر دانستن تلاش های دشمنان سوریه اعلام کرد: جولان به آغوش سوریه بازخواهد گشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 24
کد خبر: ۹۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ، فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه در سخنانی در نشست مبادلات اقتصادی عربی در هتل «داما رز» دمشق از بازرگانان و سرمایه گذاران عرب خواست که در بازسازی سوریه مشارکت کند.

 

وی افزود: این نشست در مکان و زمان مناسب در دمشقی که هیچگاه از یاری موضوعات عربی دست برنداشته و آخرین روزهای جنگ ضد تروریسم و حامیانش را می‌گذراند، برگزار می‌شود.

 

المقداد تاکید کرد: هر گونه راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه باید به دست سوری‌ها باشد و عاقلانه نیست که راهکار از طریق دست برداشتن از حاکمیت و استقلال باشد. سوریه به دشمنانش آنچه از طریق نظامی نتوانسته اند به دست بیاورند از طریق سیاسی نخواهد داد. جنگ ضد سوریه تمام نشده است از جمله جنگ اقتصادی و اقدامات زورگویانه یکجانبه و مخالفت مشروعیت و ضد قوانین بین المللی.

 

وی گفت: جنگ اقتصادی جنگی است که کشورهای غربی ضد سوریه از شیوه‌های غیرانسانی استفاده می‌کنند. چگونه سوری‌ها در صف پمپ بنزین‌ها می‌ایستند و کودکان سوری در نتیجه تحریم‌های غرب و دیکته‌های آمریکا می‌میرند در حالی که جهان عرب بر دریای نفت غوطه ور است؟

 

المقداد افزود: آمریکا و اسرائیل در راستای محاصره ما و تضعیف اقتصاد ما و کشتن همه ما به منظور بسط سیطره اش حرکت کرده و هر که آنرا نمی بیند کور است. ملت ما دشمنانی که در برابر دیدگان دنیا و سازمان ملل مرتکب جنایت می‌شوند را نخواهند بخشید. قدس و جولان به آغوش سوریه بزرگ با امت عربی اش که از میان خاکستر برمی خیزد و اراده مصمم برای آزادی سرزمین و انسان دارد، بازخواهد گشت.

اسپوتینگ

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار